in

Πέτρα παντού: Ετοιμη για Survivor Ελλάδας. Χτίζει κοιλιακούς και έτοιμη για ριάλιτι. Τούμπανο


Έτοιμη για το survivor δείχνει να είναι η Έλενα Κώνστα. Η δημοσιογράφος γυμνάζεται συστηματικά, έχει αποκτήσει σμιλεμένους κοιλιακούς και οπίσθια και δείχνει πιο έτοιμη από ποτέ να βάλει το σορτς ή το μαγιό της και να αγωνιστεί στο ριάλιτι επιβίωσης της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ!

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι έχει πολιορκήσει αρκετές φορές την Κατερίνα Λιόλιου με την οποία είναι σχεδόν αχώριστες ενώ φέτος ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο ο πρώην της, Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι στο περιβάλλον της υπάρχει αισθητή η παρουσία και η οσμή του Survivor για το οποίο η Έλενα Κώνστα αρνητική δεν είναι!

Διαφήμιση

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της, έχει γίνει κάποια επικοινωνία η οποία όμως δεν ευδοκίμησε εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων!

Ποτέ όμως δεν είναι αργά!

Πάντως αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε σήμερα με αφορμή την 1η Ιουνίου και την έναρξη του καλοκαιριού η Έλενα Κώνστα βρίσκεται σε κατάσταση μπαίνω στο survivor και σαρώνω στους στίβους μάχης

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Η αδερφή πασίγνωστης ηθοποιού αποδείχτηκε… μάνα της που την είχε γεννήσει στα 12

Ελένη Χατζίδου: Η μοναδική φωτογραφία χωρις φιλτρα και makeup. Στο κρεβάτι ξάπλα σου δείχνει τα σπυράκια της