in

The Bachelor: Η Αθηνά του ριάλιτι μιλαει για ΜΕΓΕΘΟΣ και ΛΕΦΤΑ. Τα τελευταία μας εγκεφαλικά κύτταρα μόλις κάηκαν

Η Αθήνα Σίνδου έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο the bachelor 2, το ριάλιτι αγάπης της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ!

Ήταν μία από τις γυναίκες που διεκδίκησε τον Αλέξη Παππά και την καρδιά του, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να την κερδίσει! Αυτό που κέρδισε βέβαια είναι να συνδέσει το όνομα της με ένα ριάλιτι της τηλεόρασης και να κερδίσει κάποια αναγνωρισιμότητα, μερικές χιλιάδες followers στο instagram και υψηλές γνωριμίες!

Όταν η Αθηνά αποχώρησε από το σπίτι του the bachelor είχε κάνει μία δημοσίευση στο instagram όπου ανέφερε ότι σημασία δεν έχει ο προορισμός, αλλά η διαδρομή ενώ συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ότι η χαρά δεν βρίσκεται στον τερματισμό αλλά στη συμμετοχή!

Διαφήμιση

Αυτή πρέπει να ήταν και η τελευταία φορά που συμφωνήσαμε με κάτι που είπε η Αθηνά!

Την είχαμε χάσει για αρκετό διάστημα μέχρι που εμφανίστηκε στο timeline στο instagram για να κατακεραυνώσει τους άνδρες. Ένα βίντεο περίπου δύο λεπτών όπου παραδώσαμε και τα τελευταία εγκεφαλικά μας κύτταρα!

Αφορμή στάθηκε ένας θλιβερός τυφλοπόντικας άνδρας, όπως χαρακτήρισε η πρώην παίκτρια ριάλιτι, ο οποίος είχε μία άποψη ότι οι γυναίκες θα πρέπει να γράφουν στο κούτελο τους ερωτικούς τους συντρόφους!

Μία άποψη σαφώς οπισθοδρομική και που δεν συμφωνεί κανένας μας.

Με αυτά που επίσης δεν συμφωνούμε είναι με αυτά που απάντησε η Αθήνα αφού σύμφωνα με τη δική της κοσμοθεωρία αν οι γυναίκες έπρεπε να αναφέρουμε τους ερωτικούς συντρόφους, απαίτησε από τους άντρες να γράφουν πόσο μικρό τον έχουν, ή πόσα λεφτά έχουν ή πόσα ψέματα λένε για να τις ρίξουν!

Έχει και συνέχεια αλλά καλό είναι να ξέρεις ότι κινδυνεύουν τα εγκεφαλικά σου κύτταρα. Σε κάθε περίπτωση η πρόσβαση στο βίντεο είναι ελεύθερη και μπορείς να το δεις, τουλάχιστον όσο αντέξεις

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Athena Sindou (@athena_sindou)

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ελένη Μενεγάκη με αυτή τη φωτογραφία έκανε εξομολόγηση στον Ματέο. Τι του είπε;

Πάτρα: Μπήκε στο Only Fans να δει τη Τζούλια Αλεξανδράτου και βρήκε την κόρη του. Φωτογραφία και Video