in

Θάνος Μπίρκος: Ο Τόλης από τον «Σασμό» μιλά για τον ρατσισμό για τα παραπανίσια κιλά – Το μήνυμα για τη δύναμη της θέλησης

«Από μικρός έχω παραπανίσια κιλά και θεωρούσα φυσιολογικό να το σατιρίσουν» τονίζει ο ηθοποιός

Μία ειλικρινή συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ» και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου παραχώρησε ο Θάνος Μπίρκος, ο αγαπημένος μας «Τόλης» από το ερωτικό δράμα του ALPHA, «Σασμός», και μίλησε για τον ρατσισμό που έχει δεχτεί για τα παραπάνω κιλά.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, ο οποίος είναι απόφοιτος της Ανώτερης Δραματικής Σχολής του Δήμου Αγίας Βαρβάρας «Ιάκωβος Καμπανέλης», δύο φορές στη ζωή του έχει προσπαθήσει να χάσει βάρος, επειδή το αποφάσισε ο ίδιος, όχι επειδή του είπαν κάποιοι «χάσε κιλά». Και τις δύο φορές είχε τη βοήθεια της διατροφολόγου του και κατάφερε να απαλλαχτεί από τα περιττά κιλά, αλλάζοντας τις διατροφικές του συνήθειες. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, από τον Οκτώβριο 2021 μέχρι σήμερα έχει χάσει 30 κιλά, μόνο και μόνο γιατί το πήρε απόφαση. Θα έλεγε κανείς, λοιπόν, πως ο Θάνος Μπίρκος αποτελεί παράδειγμα πως όποιος θέλει να χάσει τα περιττά κιλά, μπορεί να το κάνει, αρκεί να το πάρει απόφαση.

Διαφήμιση

Δέχτηκες ρατσισμό λόγω των κιλών σου;

Ναι, αλλά δεν το πέρασα στενάχωρα. Από μικρός έχω παραπανίσια κιλά και θεωρούσα φυσιολογικό να το σατιρίσουν. Υπήρχε μια σάτιρα στο σχολείο, αλλά δεν είναι κάτι που μου άφησε στεναχώρια ή μίσος. Όλοι έχουμε υπάρχει παιδιά και σαν παιδιά είμαστε σκληροί κριτές. Από μικρός είχα την άποψη ότι είμαι αυτό που είμαι και αν δεν αρέσω σε κάποιον ή του φαίνομαι αποκρουστικός, μπορεί να κοιτάξει αλλού. Έχουμε άλλωστε περιφερειακή όραση.

Τα κιλά αποτέλεσαν ποτέ τροχοπέδη στην καριέρα σου;

Όχι, ίσα ίσα το αντίθετο. Στην κοινωνία μας υπάρχουν άνθρωποι με παραπανίσια κιλά, όπως υπάρχουν και πολύ αδύνατοι. Είμαι και εγώ ένα κομμάτι της κοινωνίας που πρέπει οι αρμόδιοι να φέρουν πάνω στη σκηνή, για να παίξουμε αντίστοιχους ρόλους.

Υπήρξε περίοδος που μπήκες σε διαδικασία να χάσεις κιλά;

Δύο φορές, όταν όμως το αποφάσισα εγώ. Όχι γιατί είχε επηρεαστεί από κάποιους εξωγενείς παράγοντες ή από ανθρώπους που μου είπαν να αδυνατίσω.

Τα κατάφερες;

Βεβαίως. Όπως και τώρα από τον Οκτώβρη έχω χάσει 30 κιλά, μόνο και μόνο γιατί το πήρα απόφαση εγώ. Γιατί το ήθελα. Με αυτά τα κιλά ήμουν πάν από 15 χρόνια ζούσα μία φυσιολογική ζωή, καθώς δεν με ενοχλούσαν σε κάτι.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Έλενα Παπαρίζου: Οι στιλάτες μπότες από το 2001, το μίνι φόρεμα από τη Eurovision 2005 και η αγάπη για τη μαγειρική

Μέμος Μπεγνής: Η στροφή στη vegan διατροφή και η τοποθέτησή του για τα gay φιλιά στην τηλεόραση