in

Θάνος Μπίρκος: Γενέθλια ο Τόλης του Σασμού – Πόσο ετών έγινε


Ο Θάνος Μπίρκος έγινε ιδιαίτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στην πολύ πετυχημένη τηλεοπτική σειρά της τηλεόρασης του Alpha ο Σασμός στο ρόλο του Τόλη, συγκρατούμενο το Αστέρη Σταματάκη στη φυλακή!

Στη συνέχεια υπήρξε συγκρατούμενος και με τον Κώστα Μιχελάκη και αναμένεται στα επόμενα επεισόδια να παίξει κομβικό ρόλο στην εξέλιξη του σίριαλ, αφού έχει στα χέρια του ένα φάκελο που του άφησε ο Κώστας Μιχελάκης.

Διαφήμιση

Σε αυτόν ο Κώστας αφήνει ένα σημείο το οποίο αναφέρει πως άκουσε λίγο πριν τη δολοφονία του γιατρού να λέει στην Καλλιόπη οτι ξέρει πως ο Μαθιός σκότωσε το Στεφανή.

Ο Θάνος Μπίρκος απολαμβάνει την αγάπη του κόσμου που έχει κερδίσει μέσα από το δραματικό ρόλο του Τόλη, συνεχίζει να είναι ένας ταπεινός άνθρωπος και δύο μέρες πριν ευχήθηκε στον εαυτό του για τα γενέθλιά του με μία φωτογραφία στα social media στην οποία και έγραψε

….41 και το πάρτι που λένε ζωή συνεχίζεται….to be continued!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση
κατερίνα καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου: Η selfie φωτογραφία που προκάλεσε σχόλια

tiletheasi

Τηλεθέαση: Βρέθηκε ο εξολοθρευτής του ΣΑΣΜΟΥ