Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Τετάρτη, Απρ 15, 2026
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > Τατιάνα Στεφανίδου: Το ιδανικό φόρεμα για όλες τις ώρες της ημέρας
Showbiz

Τατιάνα Στεφανίδου: Το ιδανικό φόρεμα για όλες τις ώρες της ημέρας

Ειρήνη Κυριακίδη
Last updated: 10 Μαρτίου, 2022 3:43 μμ
Ειρήνη Κυριακίδη
Published: 10 Μαρτίου, 2022
Share
SHARE

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι μια από τις πιο σικάτες και καλοντυμένες Ελληνίδες παρουσιάστριες. Ακολουθώντας τις τάσεις με διαχρονικό χαρακτήρα, λατρεύει την μόδα, ενώ οι εμφανίσεις της είναι πάντα κομψές και προσεγμένες.

Παράλληλα, η Τατιάνα Στεφανίδου είναι ενεργή στα social media, καθώς πολλές φορές μοιράζεται με τους ακόλουθούς της στιγμές από την καθημερινότητά της, δίνοντάς μας ιδέες με τα looks της για τις εξόδους μας.

Η Τατιάνα Στεφανίδου επέλεξε να μας εντυπωσιάσει άλλη μια φορά, με ένα στενό φόρεμα με Bandage σχέδιο, το οποίο έχει μακριά μανίκια και κλειστή λαιμόκοψη, αγκαλιάζοντας υπέροχα τη σιλουέτα της. Αυτό που το ξεχωρίζει όμως είναι η μπεζ απόχρωση του.

Ο γλυκός καιρός πλησιάζει και εμείς είμαστε έτοιμες να φορέσουμε όσο περισσότερο χρώμα μπορούμε, αφού κατά τη διάρκεια των κρύων ημερών απολαύσαμε τις σκούρες αποχρώσεις. Ανάμεσα στα ζωηρά και τα σκούρα χρώματα όμως, είναι εύκολο να ξεχάσουμε τα αριστοκρατικά ουδέτερα χρώματα, τα οποία δίνουν την απάντηση στις εμφανίσεις μας, από το γραφείο έως τη βραδινή έξοδο.

Τέλος, οι επιλογές με το σωστό nude φόρεμα είναι πραγματικά απεριόριστες. Μπορείτε να το συνδυάσετε τόσο με sneakers και denim ή δερμάτινο τζάκετ, όσο και με διαχρονικές μυτερές γόβες και καμηλό παλτό.

Follow Koolnews.gr στο Google News
TAGGED:Μόδα 2022Τατιάνα Στεφανίδουφόρεμα
Share This Article
Facebook Copy Link Print
ByΕιρήνη Κυριακίδη
Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism. Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας. Επικοινωνία στο eirinikyriakidi@koolnews.gr
Weather
19°C
Athens
few clouds
19° _ 17°
68%
2 km/h
Τε
21 °C
Πε
20 °C
Πα
19 °C
Σα
20 °C
Κυ
20 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9KLike
3MFollow
304.9KPin
844.9MFollow

Popular Posts

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της 19χρονης: «Της είπα να προσέχει, ήταν ακόμα ζεστή στο νοσοκομείο»

Kool Team
3 Min Read

Ανατροπή στην υπόθεση Τούνη: Γιατί η Εισαγγελία ζητά τώρα βαρύτερες ποινές για το revenge porn

Kool Team
4 Min Read

Παξοί: «Θέλω να τον ξαναδώ για να του πω ό,τι δεν του έχω πει» συγκλονίζει η αδελφή του 15χρονου οδηγού που σκοτώθηκε στο τροχαίο «Χτύπησαν στο παρμπρίζ και έφυγαν από πίσω από το αμάξι», λέει ο οδηγός ταξί που αντίκρισε πρώτος τον άτυχο 15χρονο και τον 17χρονο φίλο του που χαροπαλεύει Ασθενοφόρο EUROKINISSI / Φωτογραφία (αρχείου) Γιάννης Παναγόπουλος Νέες ανατριχιαστικές μαρτυρίες για το τροχαίο με έναν 15χρονο νεκρό και τον 17χρονο φίλο του βαριά τραυματία στους Παξούς την Κυριακή του Πάσχα, βλέπουν το φως της δημοσιότητας την Τρίτη (14.04.2026). Το τροχαίο δυστύχημα που βύθισε στο πένθος τους Παξούς ανήμερα του Πάσχα έγινε σε μία απότομη στροφή, όπου ο ανήλικος φέρεται να έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε, να μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο 27χρονης οδηγού. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Η οικογένεια του 15χρονου δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που «χτύπησε» το σπιτικό τους, ενώ και ο 17χρονος φίλος του θύματος και συνοδηγός, δίνει τη δική του μάχη να κρατηθεί στη ζωή, καθώς φέρει κατάγματα σε όλο του το σώμα. «Θέλω να ξαναδώ τον ίδιο (τον αδελφό μου) για να του πω ό,τι δεν του έχω πει. Ξέρω ότι δεν φορούσε κράνος και ότι ήταν με έναν συνοδηγό», λέει η αδερφή του θύματος. «Είχανε βγει βόλτα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, ήτανε πάνω στην στροφή και ερχότανε άλλο αυτοκίνητο από το αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο», αναφέρει ο θείος του. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Ο 15χρονος, ο οποίος δεν διέθετε άδεια οδήγησης, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού, ενώ ο 17χρονος χρειάστηκε να διακομισθεί στα Γιάννενα. «Ήταν κάποια παιδιά με μηχανάκια που προφανώς είχαν πάει κάποια βόλτα. Απόγευμα ήταν. Από ό,τι μάθαμε έκανε κάποια προσπέραση το παιδί, δεν είδε το αυτοκίνητο που ερχόταν πίσω και έπεσε πάνω», λέει οικογενειακή φίλη. «Όλα ήταν γδαρμένα» Συγκλονίζει η περιγραφή του οδηγού ταξί στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Είναι ο άνθρωπος που αντίκρισε τα παιδιά λίγα λεπτά μετά το τραγικό δυστύχημα. «Από τους Παξούς, είδα το ένα το παιδί που ήρθε στην Πλαταριά. Είμαστε απέναντι εμείς. Ήρθε στην Πλαταριά να το πάρει το ΕΚΑΒ. Το παιδί που έζησε δηλαδή. Είχε τις αισθήσεις του. Πόναγε το παιδί αυτό. Όλα ήταν γδαρμένα. Και τα δύο του τα πόδια σμπαράλια, αλλά είχε κανονικά τις αισθήσεις του. Μίλαγε το παιδί. Αυτοί τρέχανε, βγήκαν αριστερά, χτύπησαν πάνω στο αμάξι. Σκεφτείτε ότι χτύπησαν στο παρμπρίζ και έφυγαν από πίσω από το αμάξι». Το περιστατικό αυτό, ωστόσο, φαίνεται ότι δεν είναι το μοναδικό. «Eίναι γενικευμένο εδώ, δηλαδή από πάρα πολύ μικρά τα παιδιά ζητάνε μηχανάκια, έχουν όλα μηχανάκια. Δεν έχουν διπλώματα, δεν έχουν ασφάλειες, δεν ξέρω. H κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη γιατί έχουν γίνει πέρα από τον (15χρονο) και άλλα πάρα πολλά ατυχήματα τα προηγούμενα χρόνια με θανάτους νέων παιδιών». Η 24χρονη οδηγός του ΙΧ συνελήφθη αρχικά με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, ωστόσο με προφορική εντολή του εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερη. Η έρευνα για τα ακριβή αίτια της σύγκρουσης συνεχίζεται.

Kool Team
3 Min Read

You Might Also Like

Showbiz

Πες αλεύρι… η Κένταλ Τζένερ σε γυρεύει – Θεούσα με κολάν σε νέα φωτογραφία

1 Min Read
Showbiz

Ριάνα και Σακίρα ημίγυμvες και ξαπλωμένες αγγίζουν η μία την άλλη

1 Min Read
MedianewsShowbiz

Φατε ματια ψάρια: Η Γυναικα με τα μεγαλυτερα ΠΟΔΙΑ στον κόσμο. 132 εκατοστα ΔΙΚΑ ΣΑΣ. Viral Βίντεο

0 Min Read
MedianewsShowbizvideo

Μαρία Καλάβρια: Ο Νίκος Κοκλώνης την έκλεισε στο J2US. Με ποιον θα τραγουδήσει;

2 Min Read
Showbiz

Πρόσω ολοταχώς: Η Έλενα Αμανατίδου σε σκάφος με μαγιό γυρίζει πλάτη και σε στέλνει στα βράχια

1 Min Read
Showbiz

Τζούλια Αλεξανδράτου: Άρχισαν οι καούρες και ποστάρει στο Instagram. Θέλει τη βοήθειά σου. Θα τη δώσεις;

1 Min Read
Showbiz

Μαρία Μενούνος: Με wet μαλλιά σου αναλύει το μυστικό επιτυχίας. Βρε λες;

2 Min Read
Showbiz

Κάρμεν Ηλέκτρα: Με τα τακούνια στο κοτέτσι. Tαΐζει τις κότες και αναστατώνει τον κόκορα

1 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
tvfreaks tvfreaks

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2026 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
  • .
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?