in

Μίνα Αρναούτη: Απάντησε γιατί μετά τον Παντελή Παντελίδη δεν έχουμε δει καμία της σχέση

Μινα αρναουτη
Η Μίνα Αρναούτη απασχολούσε και απασχολεί της showbiz εδώ και αρκετά χρόνια, πολύ πριν το μοιραίο περιστατικό τη νύχτα του Φλεβάρη του 2016 όπου είχε αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης!

Η Μίνα Αρναούτη και ο Παντελής Παντελίδης έκαναν παρέα, ενώ για κάποιους άλλους ήταν ζευγάρι! Η ίδια δεν έχει μιλήσει ποτέ για αυτό, όμως δυστυχώς βίωσε ένα τραγικό περιστατικό το οποίο την σύστησε για τα καλά τους περισσότερους που δεν την γνώριζαν!

Διαφήμιση

Η καλλονή, μετά το τροχαίο δυστύχημα νοσηλεύτηκε για αρκετά μεγάλο διάστημα στο νοσοκομείο και έκανε πολλές επεμβάσεις για να αποκατασταθεί η υγεία της!

Αν και έχουν περάσει έξι χρόνια από τότε κανείς δεν έχει δει ποτέ κάποιον σύντροφο δίπλα της!

Αυτή η απορία αποτέλεσε και ερώτηση μέσα από το internet από κάποιον διαδικτυακό φίλο της Μίνας Αρναούτη ο οποίος της απήθυνε ξεκάθαρα τη συγκεκριμένη ερώτηση ρωτώντας την: Γιατί δεν έχουμε δει ποτέ κάποιο σύντροφό σου;

Η απάντηση που έλαβε ήταν η εξής:

Γιατί ποτέ δεν ήμουν σίγουρη για να εμφανίσω κάποιον. Δεν μου αρέσει να διαφημίζω σχέσεις που έχω αμφιβολίες για την διάρκεια που μπορεί να έχουν. Με κομπλάρει και λίγο για να είμαι ειλικρινής

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Κιμ Καρντάσιαν: Το… ξυρίζει όλο και μας το δείχνει. Viral φωτογραφία

Ανέκδοτο: Ο πετράκης, η δασκάλα και ο ναργιλές …! Τρελό γέλιο