in

Τατιάνα Στεφανίδου: Επικό τρολάρισμα για την ηλικία της Βίκυς Χατζηβασιλείου. Viral video. Και εγώ 40άρα θα δηλώνω

Η Τατιάνα Στεφανίδου μας έχει χαρίσει μερικά από τα πιο επιτυχημένα viral video που έχουν υπάρξει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση

Πολλές φορές εμείς εδώ στα sites τείνουμε να χρησιμοποιούμε χαρακτηρισμούς για διάσημες κυρίες που μεγαλώνουν, αλλά παραμένουν σχεδόν αναλλοίωτες, όπως «δεν άλλαξε καθόλου», «παραμένει σέξι» και όλα τα συναφή.

Βικυ Χατζηβασιλειου

Διαφήμιση

Αυτό μπορεί να τους δίνει την εντύπωση ότι όντως δεν μεγαλώνουν και να πιστεύουν οτι η ζωή γι΄αυτές λειτουργεί σαν ένα ρολόι που οι δείκτες του έχουν κολλήσει επειδή τέλειωσαν οι μπαταρίες.

Επίσης ξέρουμε εδώ στο koolnews.gr ότι όσο περισσότερα τέτοια γράφουμε τόσο περισσότερες διάσημες γίνονται φανατικές μας αναγνώστριες. Kαι δεν είναι και λίγες

Η απάντηση όμως που έχει δώσει η Βίκυ Χατζηβασιλείου για την ηλικία της μοιάζει με έναν δείκτη που έχει κολλήσει σχεδόν σκουριάσει

Βικυ Χατζηβασιλείου

Εντάξει, κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι κάποιο ιδιαίτερο ζήτημα το πόσο χρονών είναι και δηλώνει. όμως την ρωτούν κάθε, μα κάθε φορά στις συνεντεύξεις της. Ακόμα και να ήθελε να αποφύγει το ζήτημα το βρίσκει συνεχώς μπροστά της.

Αντί να μην απαντήσει όμως, προτιμά να δώσει απαντήσεις που περισσότερο από το κοινό, προκαλούν συναδέλφους της που την γνωρίζουν καλά.

Μιλώντας λίγα χρόνια πριν στο περιοδικό You, η Βίκυ Χατζηβασιλείου απάντησε σε σχετική ερώτηση: «Τη λέω αλλά βαριέμαι να με ρωτάνε συνέχεια. Έχω κλείσει τα 40, γεια σας».

Αυτό το 40 δεν ήχησε και πολύ καλά στ΄αυτιά της Τατιάνας Στεφανίδου που έχει πάντα έναν ιδιαίτερο τρόπο να ρίχνει τις μπηχτές της.

Με αφορμή την παρουσία της δημοσιογράφου του You, Τζώρτζιας Συρίχα στην εκπομπή της, η Τατιάνα γύρισε και είπε με πολύ νόημα:

«Κι εγώ σαραντάρα θα μείνω σαν τη Βίκυ τη Χατζηβασιλείου. Όσα χρόνια κι αν περάσουν».

Συμβουλή: Μη δαιμονίζετε την Τατιάνα παιδιά γιατί δεν ξέρετε αν μπορείτε να αντέξετε την δηκτικότητα της.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Νίκος Μουτσινάς Μαρία Ηλιάκη: Φωτογραφία Βίντεο αλλά και παραλειπόμενα ΕΠΟΣ από το 2015

Eιναι το no make-up το καλυτερο make-up;