in , ,

Σκύλος: Απόφοιτος της Ιατρικής Χτύπησε Αδέσποτο Σκύλο επειδή Γαύγιζε

Ο δικαιολόγησε την πράξη του, λέγοντας ότι το τετράποδο διατάραξε τον ύπνο του
Σοκ προκαλεί η βάρβαρη συμπεριφορά ενός φοιτητή της ιατρικής στο πανεπιστήμιο Tsinghua της πόλης Τσενγκντού στην Κίνα, ο οποίος χτύπησε μέχρι θανάτου με ένα ξύλινο ρόπαλο έναν αδέσποτο σκύλο, επειδή όπως είπε, γαύγιζε και τον ξύπνησε.Ακόμη μεγαλύτερο σοκ όμως προκαλεί, όπως γράφει…..
η Daily Mail, τόσο η δήλωσή του στην κινεζική διαδικτυακή ιστοσελίδα Red Star News, ότι ήταν «απολύτως λογικό» να…
χτυπήσει το σκυλί, επειδή διατέρεξε τον ύπνο του, όσο και τα μηνύματα συμπαράστασης του από συμπατριώτες του στο Twitter. Ο δράστης ισχυρίστηκε, ότι δεν είχε την πρόθεση να σκοτώσει το σκύλο, αλλά ήθελε μόνο να τον διώξει.
Όπως ανέφερε, όταν άκουσε τον σκύλο να γαυγίζει μέσα στη νύχτα, πήρε ένα ρόπαλο και τον κυνήγησε έως την αυλή του γείτονά του. Τότε, κάλεσε τον μπόγια και δύο υπάλληλοι που πήγαν στο σημείο, κατάφεραν να περάσουν σχοινί στο λαιμό του σκύλου και να τον βάλουν μέσα σε έναν σάκο. Ωστόσο, το άτυχο τετράποδο παλεύοντας να ξεφύγει, τρύπησε τον σάκο και τότε ο δράστης αφού τον χτύπησε με το ρόπαλο, του έδεσε τα πόδια και τον ξαναέβαλε στο σάκο.
Μάλιστα, δήλωσε «υπερήφανος», που βοήθησε τις αρχές, ενώ δήλωσε άγνοια για το ότι ο σκύλος ήταν νεκρός, λέγοντας ότι το έμαθε από τον Τύπο. Γειτόνισσα του δράστη είπε στην ιστοσελίδα Red Star News, ότι το άτυχο τετράποδο ζούσε τα τελευταία 2 χρόνια στη γειτονιά, ενώ ο δράστης μόλις είχε μετακομίσει σε αυτήν. Παρά τη βαρβαρότητα πάντως του δράστη, οι κινεζικές αρχές δεν έχουν κινήσει καμία διαδικασία σε βάρος του.

Διαφήμιση
Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Αυτά είναι τα τρία “λευκά δηλητήρια” στην διατροφή σας.

Σχέσεις: Η Υποχρέωση στον Εαυτό σου είναι να τον Αγαπάς!