in

Τάνια Μπρεάζου: Κάνει Pole dancing, κρεμιέται στο στύλο, ανοίγει τα πόδια και βγάζει Selfie φωτογραφία


Από το χειμώνα στην άνοιξη μας βάζει, μέσω του προφίλ της στο instagram η Τάνια Μπρεάζου και από την άνοιξη κατευθείαν στον καύσωνα αν ερμηνεύσουμε τη σειρά των φωτογραφιών που δημοσιεύει η αγαπημένη τραγουδίστρια!

Από τις χειμωνιάτικες λήψεις με το μπουφάν και το τοπίο που δείχνει κρύο η Τάνια Μπρεάζου κάνει pole dancing και μου βγάζει selfie!

Η όμορφη κοπέλα με καταγωγή από τη Ρουμανία, που μεγάλωσε στην Ελλάδα με την εξαιρετική φωνή, δημοσιεύει συχνά στα social media στιγμές από την καθημερινότητά της! Περισσότερα είναι τα Story που εξαφανίζονται σε 24 ώρες παρά τα post μπορείς να βλέπεις ανά πάσα στιγμή!

Διαφήμιση

Ευτυχώς για όλους μας το pole dancing της Τάνιας Μπρεάζου είναι διαθέσιμο να το δεις και δεν θα εξαφανιστεί σε 24 ώρες. Ακόμα όμως κι αν, με τη βοήθεια του koolnews οι φωτογραφίες αυτές μόλις πέρασαν στην αιωνιότητα

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Σοφία Νικολάου: Ποιός Παύλος Πολλάκης; Κράξιμο στο twitter γιατι έβγαλε το παιδί της στα social

Γουάντα Νάρα +18: Μοστράρει τη συλλογή με τα εσώρουχα και κοντεύει να χάσει το λογαριασμό της στο Instagram