in

Ριάννα – A$AP Rocky: Σκοπεύουν να παντρευτούν στα Μπαρμπάντος μετά τη γέννηση του παιδιού τους

Ο γάμος του διάσημου ζευγαριού θα τελεστεί στον τόπο καταγωγής της 33χρονης pop star

Η Ριάννα και ο A$AP Rocky σκέφτονται να παντρευτούν στα Μπαρμπάντος, μετά τη γέννηση του μωρού τους, σύμφωνα με άρθρο της Daily Mail, το οποίο δημοσιεύτηκε το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου.

A$AP Rocky – Ριάνα

Λέγεται ότι οι δύο διάσημοι καλλιτέχνες πρόκειται να παντρευτούν στην πατρίδα της Ριάνα, με την pop star να προτείνει στην 56χρονη Πρωθυπουργό των Μπαρμπάντος της Καραϊβικής Mία Μότλεϊ να γίνει η νονά του παιδιού τους!

Διαφήμιση

Φιλικό πρόσωπο της 33χρονης μέλλουσας μανούλας δήλωσε στην ιστοσελίδα Sunday Mirror: «Η Ριάνα είναι κολλημένη με τον A$AP. Έχουν σοβαρό δεσμό και η Ριάνα κρατά την παράδοση. Σίγουρα θα παντρευτούν. Έχει πει στους φίλους της ότι θέλει να είναι μαζί του για πάντα και εκείνος έχει πει το ίδιο στους δικούς του για εκείνη. Δεν έχουν ακόμη αποφασίσει πότε ακριβώς θα γίνει ο γάμος, αλλά δεν θα γίνει πριν γεννηθεί το μωρό. Πάντα ήθελε να παντρευτεί και ο A$AP είναι ο άνθρωπός της».

Το άτομο από το οικείο περιβάλλον της δισεκατομμυριούχου πρόσθεσε ότι ο γάμος θα γίνει στα Μπαρμπάντος, επειδή εκεί ζει η οικογένειά της και επειδή το μέρος αυτό έχει μία «ιδιαίτερη θέση στην καρδιά τόσο εκείνης όσο και του Rocky».

Οι φήμες περί εγκυμοσύνης της Ριάνα ξεκίνησαν το Νοέμβριο του 2021. Επιβεβαιώθηκαν πριν λίγες ημέρες, όταν η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια και ο 33χρονος ράπερ ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί, κάνοντας μία εντυπωσιακή φωτογράφιση στη Νέα Υόρκη.

Αφού γνωστοποιήθηκε η ευχάριστη είδηση, άτομο από το φιλικό περιβάλλον της Ριάνα τόνισε στο People: «Η Ριάνα είναι πάρα πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη που θα γίνει μαμά. Της αρέσουν όλες οι αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Άλλωστε, στις πασαρέλες που διοργανώνει για το brand της, Savage X Fenty, επιλέγει συχνά έγκυες γυναίκες μοντέλα».

Εν συνεχεία, σημείωσε: «Η Ριάνα και ο Rocky τυχαίνει να είναι διάσημοι, όμως νιώθουν όπως κάθε άλλο ζευγάρι που περιμένει να έρθει στον κόσμο το παιδί του. Είναι ευτυχισμένοι! Ο Rocky είναι πολύ ρομαντικός με τη Ριάνα. Από τη στιγμή που έμαθε ότι είναι έγκυος, της αγοράζει συνεχώς λουλούδια. Δεν έχει νιώσει έτσι για άλλη γυναίκα και αυτή η σχέση τον έχει αλλάξει».

Πιθανότατα η επιτυχημένη τραγουδίστρια σύστησε τον Rocky στον πατέρα της και σε άλλα μέλη της οικογένειάς της στα τέλη του 2020, όταν εκείνη και ο Αμερικανός ράπερ είχαν ταξιδέψει στα Μπαρμπάντος.

Πέρυσι, κατά τη διάρκεια μίας συνέντευξής του στο αμερικανικό, μηνιαίο, ανδρικό περιοδικό GQ, ο Rocky, του οποίου ο πατέρας ήταν μετανάστης στην Αμερική από τα Μπαρμπάντος, εξομολογήθηκε: «Η Ριάνα είναι η γυναίκα της ζωής μου».

Ακόμη, για το ταξίδι του στα Μπαρμπάντος με την κοπέλα του, ο A$AP υπογράμμισε: «Ήταν τρελό. Πάντα φανταζόμουν πώς ήταν η περιοχή που ζούσε ο μπαμπάς μου, πριν έρθει στην Αμερική. Έπρεπε να επισκεφτώ αυτό το μέρος και -είτε το πιστεύετε είτε όχι-  ένιωσα μία νοσταλγία όταν βρέθηκα εκεί. Ήταν ξένο, αλλά γνώριμο».

Α$ΑP Rocky – Ριάνα

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ό,τι πιο εναλλακτικό και αισθησιακό ταυτόχρονα στο instagram

ΘΡΗΝΟΣ: Νεκρός ο 5χρονος που έπεσε στο πηγάδι