in

Τα πιο διάσημα οπίσθια του Instagram. Εφτασαν τα 12,5 εκ followers. Δεν έχεις ξαναδει τέτοια σε φωτογραφία!

Τύφλα να ’χει η Ριάνα, η Μπιγιονσέ ακόμα και η… Κιμ Καρντάσιαν! Αυτό το κορίτσι ξεπερνά κάθε προσδοκία με τα ζουμερά της οπίσθια, τα οποία κάνουν… πάταγο στο Instagram.

Το 2014 διέθετε το λογαριασμό με τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram. Ξεπέρναγε ακόμα και τη Ριάνα. Για την ακρίβεια η Ριάνα την ακολουθουσε. Και ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι τα οπίσθια της. Ήταν το 2014 η πιο αναγνωρίσιμη περσόνα των social media!

Τα πιο καμπυλωτά και ζουμερά που έχεις δει. Εκείνη το ειχε αντιληφθεί και έστησε καριέρα σε αυτα! Οι αναρτήσεις της αφορούσαν μόνο τα οπίσθια της. Με φόρμα, κολάν, μαγιό ή και με το εσώρουχο, συνήθως στρινγκ.

Διαφήμιση

Η Γεν Σέλτερ είναι πλέον γνωστή για την πίσω όψη της και όλοι συνηγορούν ότι δεν υπάρχει καλύτερο επί Γης. Την άποψη αυτή ασπάστηκε και το Vanity Fair, το οποίο εξασφάλισε το «Ναι» της και την έκανε εξώφυλλο για το τεύχος Απριλίου το 2014. Και είδαμε τα οπίσθια της από κάθε οπτική, με στρινγκ, με διχτυωτό, με όλα.

Με αυτά τα καλοσμιλεμένα και στρογγυλεμένα οπίσθια πώς άλλωστε να μην έχει σήμερα 12,5 εκατομμύρια οπαδούς στο Instagram η 27 χρονών Τζεν Σέλτερ από τη Νέα Υόρκη.

«Όπου και να βρίσκομαι δεν περνώ απαρατήρητη», δηλώνει η Σέλτερ στη «New York Post». Και προσθέτει: «Δημοσιεύω πραγματικά πολλές εικόνες με τα οπίσθια μου, αλλά δεν περίμενα ποτέ ότι θα γίνω διάσημη χάρη σε αυτά, καθώς δεν είναι και λίγες οι φωτογραφίες με το πρόσωπό μου».

Το πάθος της για τη γυμναστική ξεκίνησε από όταν πήγαινε ακόμα στο δημοτικό εξομολογείται και όταν είδε ότι είχε ένα επιπλέον χάρισμα από της άλλες συμμαθήτριές της το αξιοποίησε κατάλληλα και με τη βοήθεια του γυμναστηρίου και της γιόγκα είχε ένα άψογο αποτέλεσμα.

Δείτε τα καλοσμιλεμένα οπίσθια της 27χρονης σήμερα καλλονής που έχουν τρελάνει το Instagram:

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Φαίη Σκορδά: Βαθύ κάθισμα και μας έδειξε το… γατάκι της

Αναμνήσεις: Η Ελίνα Καντζά απλθώνει τα κάλλη της στην άμμο. Φωτογραφία έπος!