in

Μελίνα Ασλανίδου: Στο Φεστιβάλ Ελληνικής Μουσικής της Αυστραλίας θα τραγουδήσει τον Μάρτιο

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η τραγουδίστρια στο Instagram

Η Μελίνα Ασλανίδου ανήκει στις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες της ελληνικής showbiz. Μας έχει χαρίσει όμορφες στιγμές, ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια, όπως «Το Λάθος», «Δεν Έχω Διεύθυνση», «Δε Βάζεις Μυαλό».

Το μεσημέρι της Παρασκευής 11/2, η 47χρονη καλλιτέχνιδα, με μεγάλη χαρά, ανακοίνωσε, μέσω ενός post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ότι θα συμμετάσχει στο Φεστιβάλ Ελληνικής Μουσικής, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Όπως προανήγγειλε, θα βρεθεί εκεί για μία και μοναδική συναυλία, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο, 19 Μαρτίου και θα ξεκινήσει στις 20:30.

Διαφήμιση

«Κάπως έτσι πρέπει να ξεκινάνε οι μέρες μας! Με χαμόγελα κι όμορφες ανακοινώσεις!🥰 Είναι γεγονός! Με μεγάλη μου χαρά και τιμή, σας ανακοινώνω τη συμμετοχή μου στο φεστιβάλ ελληνικής μουσικής που λαμβάνει χώρα στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, όπου και θα παρευρίσκομαι για μία και μοναδική συναυλία!

Αυτή, λοιπόν, η μέρα ας είναι αφιερωμένη στους Έλληνες του εξωτερικού και σε όλους όσους αγαπούν την Ελλάδα και το ελληνικό τραγούδι!

Αγαπάμε την Ελλάδα μας και τις ελληνικές μας ρίζες. Ας είναι, λοιπόν, μία αφορμή για τις δυο αυτές χώρες να γιορτάσουν και να γίνουν ένα❣️

Ανυπομονώ να σας δω όλους το Σάββατο 19 Μαρτίου, για να πούμε τραγούδια αγαπημένα και να θυμίσουμε όλα όσα μας ενώνουν! 💖

▫️Τοποθεσία: Daniel’s Carpark, 217 Liondale St Melbourne
▫️Ημερομηνία: Σάββατο 19 Μαρτίου 2022
▫️Εισιτήρια: μπορείτε είτε να σκανάρετε το ειδικό QR code που θα βρείτε πάνω στις αφίσες, είτε να επισκεφτείτε το site: www.greekcentre.com.au

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συνέβαλαν για τη διοργάνωση και την ουσιαστική αυτή γεφύρωση των δυο αυτών χωρών! @galaxiaslive @greek_com_melb @greekcentre @greekquarter @greek.plateia @whatsonmelb🙏🏼

Υ.Γ.: Οι πόρτες ανοίγουν για το κοινό στις 7 μ.μ και το σόου αρχίζει στις 8:30 μ.μ.» με αυτά τα λόγια συνοδεύει την παραπάνω φωτογραφία η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Μελίνα Ασλανίδου, συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στη Μελβούρνη!

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ariana Grande: Το makeup tutorial που μας άφησε άφωνους

Έβελυν Καζαντζόγλου: Με διαχρονικά άψογο look, στο κέντρο της Αθήνας