in

Χάιντι Κλουμ: Φορώντας σούπερ μίνι φόρεμα, χορεύει twerk και αναστατώνει το Instagram

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram το επιτυχημένο μοντέλο

Η Χάιντι Κλουμ δείχνει τις χορευτικές της ικανότητες μέσα από ένα παιχνιδιάρικο βίντεο, το οποίο δημοσίευσε την Τρίτη 25/1 στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ξετρελαίνοντας τους θαυμαστές της με τα καλλίγραμμα, ψηλά πόδια της.

Συγκεκριμένα, η 48χρονη καλλονή, με τις άψογες αναλογίες, κάνει twerking σε κάποιον μεγάλο κήπο μαζί με τη δημοφιλή Βραζιλιάνα drag queen Pabllo Vittar και φαίνεται να το απολαμβάνει στο έπακρο.

Φορώντας ένα ασπρόμαυρο, καρό, σούπερ μίνι, εφαρμοστό φόρεμα με μακριά μανίκια, μαύρο λεπτό καλσόν και αρβυλάκια, η διάσημη Γερμανίδα κουνάει με αυτοπεποίθηση το θηλυκό κορμί της και προκαλεί τη σεξουαλική φαντασία των ανδρών. Επιπλέον σεξαπίλ της χαρίζουν τα ξανθά, μακριά, ίσια μαλλιά της, τα οποία φτάνουν μέχρι τη μέση της.

Διαφήμιση

Η Χάιντι Κλουμ λικνίζει ρυθμικά το σώμα της υπό την καθοδήγηση του Pabllo Vittar, ο οποίος είναι έμπειρος χορευτής. Η drag queen φορά ένα μαύρο, σατέν, μίνι φόρεμα, το οποίο έχει συνδυάσει με μία ασορτί δερμάτινη ζώνη, και μαύρα αρβυλάκια.

«Ώρα για τσάι με τον Pabllo Vittar» με αυτά τα λόγια συνοδεύει το καυτό βίντεο η Χάιντι Κλουμ.

Το 2019, ο Pabblo Vittar και το διεθνούς φήμης μοντέλο εμφανίστηκαν μαζί σε ένα επεισόδιο του γερμανικού ριάλιτι «Queen Of Drags».

Αυτή τη selfie με την drag queen Pabblo Vittar ανάρτησε σήμερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Χάιντι Κλουμ. «Η Βραζιλία είναι μέσα σε αυτό το σπίτι» έγραψε στη λεζάντα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, την Παρασκευή 21/1, η Χάιντι Κλουμ έφτασε τους εννέα εκατομμύρια followers στο Instagram και το γιόρτασε με την ψυχή της. Δημοσίευσε ένα βίντεο, θέλοντας να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της για την αγάπη που της δείχνουν. «Ευχαριστώ όλους όσους με ακολουθούν στο Instagram. Μου αρέσει πολύ να δημοσιεύω φωτογραφίες, γιατί ξέρω ότι όλοι παρακολουθείτε το προφίλ μου. Αυτό το φιλί είναι για όλους εσάς» σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησής της. Στο συγκεκριμένο βίντεο, φορά ένα κομψό, καλοκαιρινό total white σύνολο, το οποίο αποτελείται από παντελόνι καμπάνα, oversized πουκάμισο και ένα ζευγάρι υπέροχα πέδιλα, και στέλνει φιλιά στους followers της.

Η Γερμανίδα σταρ είναι παντρεμένη με τον 32χρονο Τομ Κάουλιτζ, ο οποίος είναι μέλος του συγκροτήματος Tokio Hotel.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ράνια Κωστάκη: Και Story στο Instagram + τα έχωσε + Likes + 2 χιλιάρικα από τον Κούλη ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ δώρο!

Φωτεινή Πετρογιάννη: Απο Story έσκισε αλλά δημοσιογραφικά ανεξεταστέα