in

Συνελήφθη για βιασμό ο πρώην παίκτης του Big Brother Στηβ Μιλάτος – Τι λέει ο δικηγόρος του

Βρετανίδα τουρίστρια καταγγέλλει ότι την βίασε στη Ρόδο το βράδυ της Τρίτης 24/5

Είδηση-«βόμβα» έσκασε το βράδυ της Τετάρτης 25/5. Το μοντέλο και πρώην παίκτης του Big Brother, Στηβ Μιλάτος, συνελήφθη μετά από καταγγελία Αγγλίδας τουρίστριας για βιασμό. Σύμφωνα με την 21χρονη καταγγέλλουσα, την βίασε στη Ρόδο, το βράδυ της Τρίτης 24/5. Όπως υποστηρίζει η ίδια, βρέθηκε στο μαγαζί που εργάζεται ο Στηβ Μιλάτος στη Λίνδο και αφού βρέθηκαν κοινωνικά και ήπιαν κάποια ποτά, εκείνος την παρέσυρε εκτός του μαγαζιού, την πήγε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, όπου και την πίεσε να έχουν ερωτική συνεύρεση, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Το πρωί της Πέμπτης 26/5, ο συνήγορος υπεράσπισης του Στηβ Μιλάτου, κ. Στέλιος Αλεξανδρής, μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή Super Κατερίνα.

«Επειδή στη φάση αυτή βρισκόμαστε πριν την κύρια ανάκριση, καταλαβαίνετε ότι πρέπει να είμαι φειδωλός. Δεν έχει συμβεί τίποτα από όσα υποστηρίζει η κυρία. Είναι αλήθεια ότι γνωρίστηκαν, είναι αλήθεια ότι υπήρχε κάποια ερωτική επαφή και μέχρι εκεί. Περιμένουμε τα ευρήματα από την ιατροδικαστική αυτή τη στιγμή, που θα αποδείξει τα όσα λέει ο εντολέας μου. Δηλαδή, ότι υπήρξε κάποια συναινετική επαφή μεταξύ τους και τίποτα παραπάνω. Δεν γνωρίζω τα κίνητρα της κυρίας, αλλά θεωρώ ότι μία πρώτη δικαίωση γι’ αυτόν τον άνθρωπο θα είναι μετά την προανάκριση να αφεθεί ελεύθερος» δήλωσε αρχικά ο κ. Αλεξανδρής.

Διαφήμιση

Σχετικά με το ποιο θεωρεί ότι είναι το κίνητρο της καταγγελίας της 21χρονης, ο κ. Αλεξανδρής υπογράμμισε: «Το να μπω εγώ στη ψυχολογία κάποιου ανθρώπου στις διακοπές και να μαντέψω γιατί το έχει κάνει, δεν είναι η δουλειά μου. Η δική μου δουλειά είναι να αποδείξω ότι ο εντολέας μου είναι αθώος. Εκεί θα σταματήσει η δική μου προσέγγιση. Για τα άλλα υπάρχουν πιο ειδικευμένοι, ψυχολόγοι, ψυχίατροι κτλ. Δε θα απαντήσω, πάντως, εγώ».

Τέλος, όταν η Κατερίνα Καινούργιου τον ρώτησε αν ο Στηβ Μιλάτος εργάζεται σε ένα μαγαζί στη Ρόδο στην υποδοχή, ο δικηγόρος Στέλιος Αλεξανδρής απάντησε: «Ο Στηβ Μιλάτος είναι ένας αξιοπρεπέστατος άνθρωπος, ο οποίος έχει πανεπιστημιακό πτυχίο. Είναι ένας άνθρωπος με ιδιαίτερη κουλτούρα και παιδεία και δεν νομίζω στα 30 του χρόνια ότι έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν. Είναι τιμή μου να τον υπερασπίζομαι. Αυτές οι κατηγορίες είναι απόλυτα έωλες και θα αποδειχθεί στο ακροατήριο».

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Μιχάλης Ζαμπίδης: Εξιτήριο από το μαιευτήριο για την σύντροφό του – Οι πρώτες δηλώσεις του πρωταθλητή kick boxing

Η Σάρον Στόουν στο βασικό ένστικτο έγινε άνδρας και τα βάζει μαζί της. Αποτέλεσμα; Το απόλυτο Viral Βίντεο