in

Εβελίνα Σκίτσκο: Με παριζιάνικο αέρα λάμψης το μοντέλο του GNTM

Μπορεί ο καιρός να μην θυμίζει και πολύ άνοιξη, με σύννεφα και βροχές να χτυπάνε όλη τη χώρα. Ωστόσο η Εβελίνα Σκίτσκο, η οποία βρίσκεται αυτό το καιρό στο Παρίσι για δουλεία, μας έβαλε στο mood της σεζόν με τα υπέροχα look της.

Αρχικά, η Σκίτσκο φόρεσε ένα κοριτσίστικο co-ord σύνολο, από tweed ύφασμα, που αποτελείται από κοντό σορτς και cropped jacket. Η Εβελίνα δημιούργησε ένα απίστευτα κομψό αλλά ταυτόχρονα και παιχνιδιάρικό outfit, που εύκολα θα επέλεγε και μια παριζιάνα γυναίκα.

Διαφήμιση

Έπειτα, σε μια άλλη εμφάνιση, το μοντέλο του GNTM μας έδωσε ένα πολύ edgy look, φορώντας μια δερμάτινη κροκό καπαρντίνα.  Την συνδύασε με κοντό μαύρο τοπ και ένα παντελόνι με σχέδιο ζέμπρας. Μάζεψε τα μαλλιά της σε μια σφιχτή πλεξούδα, ενώ κράτησε το μακιγιάζ της σε ουδέτερους τόνους.

Τέλος, η Σκίτσκο, για μια βραδινή έξοδο, μας χάρισε το πιο απίστευτο glam look. Φόρεσε ένα σατέν μακρυμάνικο μπλουζάκι, με κόψιμο στο στήθος, δείχνοντας το ντεκολτέ της. Ολοκλήρωσε το λουκ της με ασημένια κολιέ και σκουλαρίκια, καθώς είχε τραβήξει τα μαλλιά της προς τα πίσω. Το πρόσωπο της λάμπει, με έντονο highlighter και ρουζ και κόκκινο χρώμα στα χείλη.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Φωτογραφία: Η Αναστασία Γιούσεφ με μπουρνούζι και ανοιχτά πόδια σε συμβουλεύει για να….ΑΝΕΒΕΙΣ

Εβελίνα Παπούλια: Τι υποστηρίζει για τις δυσκολίες της ζωής και το αίσθημα του φόβου;