in

Survivor Spoiler: ΒΟΜΒΑ. Τους αδειάζει ΟΛΟΥΣ – Τα μαζεύει και φευγει απο Άγιο Δομίνικο ο Ατζούν Ιλίτζαλι

Αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο ο Ατζούν Ιλίτζαλι: Το Survivor Μεταφέρεται στο Πουέρτο Ρίκο ή την Αϊτή

Σε μια απρόσμενη κίνηση, φαίνεται πως ο παραγωγός του Survivor Ελλάδας, Ατζούν Ιλίτζαλι, έχει αποφασίσει να μεταφέρει όλες τις παραγωγές του από τον Άγιο Δομίνικο στο διπλανό Πουέρτο Ρίκο, μια υπερπόντια κτήση των ΗΠΑ, ή την Αϊτή, μια από τις πιο φτωχές χώρες στον κόσμο.

Η απόφαση, που φαίνεται να είναι οριστική, έρχεται ως απάντηση στα προβλήματα που έχουν προκύψει από τις σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ των ντόπιων κατοίκων και μελών της παραγωγής, τα οποία θεωρείται πως έχουν επηρεάσει αρνητικά την ποιότητα και την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Διαφήμιση

Στους ντόπιους αποδίδεται η διαρροή πληροφοριών (spoilers), που σκιάζουν την έκβαση του παιχνιδιού, ενώ αναφέρονται και περιστατικά παράνομης μεταφοράς τροφίμων και πληροφοριών προς τους παίκτες ή τους συγγενείς τους, προκειμένου να εξασφαλιστούν κάποια έσοδα.

Η νέα τοποθεσία θα προσφέρει μια ευκαιρία για μια νέα αρχή, με σκοπό την αποφυγή παρόμοιων προβλημάτων και τη βελτίωση της παραγωγής του Survivor.

Παρά την εκτεταμένη συζήτηση γύρω από αυτήν την απόφαση, είναι ασφαλές να πούμε ότι το Survivor θα συνεχίσει να εντυπωσιάζει το κοινό, ανεξάρτητα από την τοποθεσία.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

ΟΠΩΣ στην ΑΡΤΑ: Νεκρό βρέφος 6 μηνών – Το ξέχασε η μητέρα μέσα στο αυτοκίνητο

Κέλλυ Καλτσή: Από το X-Factor στην Μύκονο, Εντυπωσιάζει με τις Φωτογραφίες της στα Social Media