in

ΟΠΩΣ στην ΑΡΤΑ: Νεκρό βρέφος 6 μηνών – Το ξέχασε η μητέρα μέσα στο αυτοκίνητο

Τραγικό Περιστατικό στο Σαρλερουά του Βελγίου: Βρέφος Εντοπίστηκε Νεκρό στο Αυτοκίνητο της Μητέρας του

Σε ένα από τα πιο τραγικά γεγονότα του τελευταίου διαστήματος, ένα βρέφος έι μηνών εντοπίστηκε νεκρό μέσα στο αυτοκίνητο της μητέρας του στο πάρκινγκ του νοσοκομείου Σεν-Ζοζέφ ντε Ζιλί στο Σαρλερουά του Βελγίου, όπου εργαζόταν η γυναίκα.

Σύμφωνα με την αναφορά του τηλεοπτικού δικτύου RTL, ο πατέρας της μικρής πήγε να την παραλάβει από τον βρεφονηπιακό σταθμό, αλλά διαπίστωσε πως δεν ήταν εκεί.

Διαφήμιση

«Ο πατέρας, ο οποίος πήγε στο βρεφονηπιακό σταθμό στο τέλος της ημέρας για να παραλάβει το παιδί του, ανησύχησε για την απουσία της. Επικοινώνησε με τη μητέρα του βρέφους και τότε αντιλήφθηκαν την τραγωδία.

Η μητέρα έτρεξε στο πάρκινγκ, στο αυτοκίνητό της, και ανακάλυψε το άψυχο σώμα της κόρης της», ανέφερε ο εισαγγελέας Βενσάν Φιάσε.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το θύμα πέθανε από υπερθερμία. Δεν αναμένεται να γίνει νεκροψία, καθώς τα αίτια του θανάτου του παιδιού είναι σαφέστατα και καταγράφηκαν από τον ιατροδικαστή που βρέθηκε στο σημείο.

Το παιδί δεν εμφάνιζε σημάδια βίας και οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του περιστατικού. Αυτό το τραγικό συμβάν έχει προκαλέσει μεγάλη συγκίνηση και συζήτηση σχετικά με την ασφάλεια των παιδιών σε αυτοκίνητα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ευτυχία Κορδόνη

Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact [email protected]

Διαφήμιση
ρηγμα αλκυονίδων

Σεισμός στην Αθήνα – Πόσο κοντά στα 7 ρίχτερ; ΤΡΟΜΟΣ από το ρήγμα των Αλκυονίδων: Ένας σεισμικός τιτάνας που απειλεί την Ελλάδα

Survivor Spoiler: ΒΟΜΒΑ. Τους αδειάζει ΟΛΟΥΣ – Τα μαζεύει και φευγει απο Άγιο Δομίνικο ο Ατζούν Ιλίτζαλι