in

Survivor Ελλάδας: ΣΟΚ- Μνημόσυνο στην Βρισηίδα Ανδριώτου έκανε ο Σπύρος Μαρτίκας – Της έκανε το χρόνο – Viral βίντεο

Το συγκινητικό μνημόσυνο αποχώρησης της Βρισηίδας Ανδριώτου από το Survivor: Ο Σπύρος Μαρτίκας αποτίει φόρο τιμής και τα social τους γλεντάνε

Ένας χρόνος έχει περάσει από την αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου από το Survivor και ο σύντροφός της, Σπύρος Μαρτίκας, επέλεξε να τιμήσει αυτή τη… σημαντική ημέρα με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Δημοσίευσε ένα συγκινητικό βίντεο στα social media, όπου η Βρισηίδα αποχωρεί από το reality επιβίωσης, με τον Σπύρο να γράφει:

Διαφήμιση

“Σαν σήμερα αποχώρησε μετά από 5μιση μήνες. Μετά από δύο εβδομάδες αποχώρησα και εγώ. Πέντε μήνες την άφησα στο επόμενο. Με περίμενε, της χρωστάω κάθε δευτερόλεπτο που έλειψα. Σ’ αγαπάω γυναίκα μου”.

Αυτή η τρυφερή ανάρτηση, πέρα από το γεγονός ότι είναι μια ιδιαίτερη απόδοση φόρου τιμής στην αγαπημένη του, αποδεικνύει και την πολύ ιδιαίτερη σχέση που έχουν δημιουργήσει μετά από όλα όσα έχουν περάσει.

Το Survivor είναι ένα παιχνίδι που δοκιμάζει όχι μόνο την αντοχή των παικτών, αλλά και τις σχέσεις τους. Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι το ζωντανό παράδειγμα ότι, παρά τις δυσκολίες, η αγάπη μπορεί να επιβιώσει.

Στα social media βέβαια έγινε πάρτι και ειδικά στο Twitter όπου οι χρήστες έκλαψαν το συγκεκριμένο βίντεο

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Λουσάτη, αναμαλλιασμένη, με κίτρινο μαγιό “πενθεί” το χαμένο έρωτα στη Μύκονο

Μαρία Μενούνος: Viral ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ – Έφυγε το μαγιό και οι παπαράτσι ζούμαραν στο… λουλούδι της