in

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Λουσάτη, αναμαλλιασμένη, με κίτρινο μαγιό “πενθεί” το χαμένο έρωτα στη Μύκονο


Είναι δύσκολο να είσαι σελέμπριτι και αυτό το ξέρει καλά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Λίγο μετά τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα, η γνωστή influencer και ιδιοκτήτρια μπουτίκ επέλεξε να πάρει μια ανάσα από το θόρυβο της Αθήνας και να απολαύσει μερικές ημέρες χαλάρωσης στη Μύκονο.

Με τον καλύτερο φίλο της, τον Mente Fuerte, να έχει μείνει στην Αθήνα, η Παναγιώταρου αποφάσισε να στρέψει την προσοχή της στον εαυτό της.

Με τις εξελίξεις στα προσωπικά της να είναι ακόμα νωπές πόζαρε χαρούμενη και ανέμελη από την ξαπλώστρα της στην παραλία της Ψαρού, φορώντας ένα κίτρινο μαγιό που αναδείκνυε τη σιλουέτα της.

Διαφήμιση

Συναντώντας τυχαία τον πρώην σύζυγό της, Αριστομένη Γιαννόπουλο, τον οποίο δεν αντάλλαξαν ούτε μια ματιά, η Αλεξάνδρα έδειξε πόσο δυνατή είναι. Η παρουσία της παραμένει δυναμική, παρά τις προκλήσεις που έχει αντιμετωπίσει στην προσωπική της ζωή.

Αυτή η περίοδος ανανέωσης και επανεξέτασης έχει δείξει ότι η Παναγιώταρου δεν θα αφήσει τις δυσκολίες να την καταβάλουν. Αντίθετα, εκμεταλλεύεται αυτές τις στιγμές για να ενισχύσει τον εαυτό της και να συνεχίσει να λάμπει, ανεξάρτητα από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει.

Μέσα από την αντιμετώπιση των δυσκολιών, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου συνεχίζει να εμπνέει, αποδεικνύοντας ότι η ζωή ως σελέμπριτι μπορεί να είναι σκληρή, αλλά και γεμάτη θετική ενέργεια.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Σίντι Πράντο: Οι εμφανίσεις με μαγιό και το ΣΚΑΦΑΤΟ πάρτυ αναστάτωσαν το Μαϊάμι

Survivor Ελλάδας: ΣΟΚ- Μνημόσυνο στην Βρισηίδα Ανδριώτου έκανε ο Σπύρος Μαρτίκας – Της έκανε το χρόνο – Viral βίντεο