in

Survivor Ελλάδας: Ο Μαρτίκας 5-0 καιΤα τσιφτετέλια των γυναικών που τρέλαναν το Τούρκικο ριάλιτι

Τον καλύτερο αγώνα που έχουμε παρακολουθήσει ποτέ στο Survivor όλα αυτά τα χρόνια είδαμε χθες στο μικτό αγώνισμα Ελλάδα-Τουρκία!

Υπήρχε ένα μεγάλο έπαθλο, ένα τραπέζι και στη συνέχεια χορός και τραγούδι με ζωντανή μουσική και ενώθηκαν οι μπλε ομάδες των Τούρκων και των Ελλήνων οι οποίες έπαιξαν απέναντι στις κόκκινες ομάδες των δύο χωρών!

Έγιναν δύο αγωνίσματα, ένα ανδρών και γυναικών στις οκτώ νίκες και επειδή το σκορ έληξε 1-1 χρειάστηκε και ένας έξτρα γύρος στις τρεις νίκες!

Διαφήμιση

Η εξέλιξη του αγώνα

Οι γυναίκες της κόκκινης μικτής ομάδας κατάφεραν και κέρδισαν τις γυναίκες των μπλε Όταν όμως ήρθε η σειρά για να παίξουνε οι άντρες κανείς δεν είχε υπολογίσει το Σπύρο Μαρτίκα.

Με τους κόκκινους να είναι μπροστά 7-6 και ο αγώνας να λήγει στο 8 ήθελαν μόλις μία νίκη για να καταφέρουν να κάνουν το 2-0 και να κερδίσουν το έπαθλο.

Ο Σπύρος Μαρτίκας έπαιξε τον αγώνα και έκανε το 7-7

ΑΝ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ




Στη συνέχεια παλιό Σπύρος Μαρτίκας έκανε το 8-7, νίκησε το Σάκη Κατσούλη για τους μπλε και έστειλε τον αγώνα στα play off!




Σε αυτόν τον αγώνα επιλέχτηκαν τέσσερις κόκκινοι και τέσσερις μπλε για να παίξουν! Ο αγώνας θα έληγε όταν μία ομάδα θα έκανε τρεις νίκες!

Όλα έδειχναν να πηγαίνουν εξαιρετικά για τους κόκκινους οι οποίοι έκαναν εύκολα το 2-0. Στη συνέχεια η Τουρκάλα των μπλε κέρδισε την Εύη Σαλταφερίδου των κόκκινων και μείωσαν στο 2-1

θέλετε τη συνέχεια; ο Σπύρος Ματίκας έκανε το 2-2 και ο Σπύρος Μαρτίκας στο flag Race έκανε το 3-2 για τους μπλε σημειώνοντας πέντε νίκες με δύο ανατροπές κάτι το οποίο δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στο survivor.




Η αδρεναλίνη είχε χτυπήσει στην μπλε ομάδα, κόκκινο και όταν μετά το τραπέζι ήρθε η ώρα για διασκέδαση, οι παίκτες τα έδωσαν όλα!

Πρωταγωνίστριες οι Ελληνίδες μαχήτριες που δίδαξαν τσιφτετέλι. Το βίντεο πρέπει να το δεις ολόκληρο







Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Kool Team

Διαφήμιση

Μοναδικές στιγμές στη Καλαμάτα: Γυναίκα φέρνει στο κόσμο το 8ο παιδί της και είναι ένας κούκλος

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου στο Survivor – Tο βίντεο, το γέλιο του Ατζούν Ιλίτζαλι και η φωτογραφία που έγιναν Viral