in

Survivor Ελλάδας: Δες πως ήταν η Ροδάνθη Καπαρού πριν μπει στο ριάλιτι


Η Ροδάνθη Καπαρού αν και προέρχεται από εφοπλιστική οικογένεια έγινε γνωστή όταν πήρε την απόφαση να συμμετάσχει στο Survivor 2 το 2018!

Μπορεί να μην ήταν η καλύτερη αγωνιστικά και να μην προσέφερε αρκετά πράγματα στην καλύβα κατάφερε να κερδίσει αρκετούς τηλεθεατές με το νάζι και την ομορφιά της!

Διαφήμιση

Όπως μπορείτε να δεις στις φωτογραφίες που ακολουθούν η Ροδάνθη έχει εξελιχθεί σε μία πανέμορφη γυναίκα δεν περνά με τίποτα απαρατήρητη!

Έχει σπουδάσει γυμναστική ακαδημία ενώ έχει ένα παρελθόν στην ενόργανη γυμναστική το οποίο έχει αφήσει το αποτύπωμά τους το παράστημα της όμορφης 24 χρονης.

Αφού ασχολήθηκε15 χρόνια με τη ρυθμική γυμναστική και πλέον είναι η ίδια προπονήτρια.

Αν θες να θυμηθείς πώς ήταν η Ροδάνθη πριν μπει στο survivor δεν έχεις παρά να δεις φωτογραφίες παρακάτω και θα διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι ότι ο χρόνος κυλάει υπέρ της.

Δες πως ήταν εδώ

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Κέλι Νοξ: Το follow μονόδρομος – Τραβάει το φανελάκι και αποκαλύπτεται – Φωτογραφία

«Ο πάτερ Αντώνιος θα γίνει άγιος»: Ο βιομήχανος Κώστας Λούλης έσπασε τη σιωπή του και θεωρεί πως είναι αθώος ο ιδρυτής της Κιβωτού