in

Super League 2: Πρωτιά για τον Ιωνικό – Στην δεύτερη θέση ο Διαγόρας (vid)

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Οι καλύτερες στιγμές των αναμετρήσεων Χανιά – Ιωνικός, Διαγόρας Ρόδου- ΑΕ Καραϊσκάκης και ΟΦ Ιεράπετρα – ΑΟ Τρίκαλα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League 2.

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (έστω και προσωρινά καθώς έχουν ένα παιχνίδι περισσότερο από τον Εργοτέλη που παίζει την Κυριακή) ανέβηκε ο Ιωνικός Νίκαιας καθώς επιβλήθηκε του Κισσαμικού με 1-0 στην εκτός έδρας αναμέτρηση, για την 11η αγωνιστική της Super League 2.

Διαφήμιση

Οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες από το 21ο λεπτό του αγώνα, καθώς ο Καρλίτο είδε απευθείας την κόκκινη κάρτα και οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα με αποτέλεσμα ο Ματίας Κάστρο να σκοράρει στο 45’+1, σημειώνοντας το μοναδικό γκολ.

Σημαντική νίκη με 1-0 πέτυχε και ο Διαγόρας Ρόδου, ο οποίος υποδέχθηκε την ΑΕ Καραϊσκάκης στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής και πλέον βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω από τον Ιωνικό Νίκαιας (21 και 20 βαθμοί αντίστοιχα).

Μοναδικός σκόρερ του αγώνα ήταν ο Μπραχίμα Κονέ ο οποίος στο 19ο λεπτό με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας στην ομάδα του τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Ισόπαλη έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΟΦ Ιεράπετρας και Τρίκαλα, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ μόλις στο 4ο λπετό με τον Γκίνι, όμως αποδείχθηκε λίγο για να πάρουν την νίκη. Οι φιλοξενούμενοι, κέρδισαν πέναλτι στο 26’ με τον Ριζογιάννη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και μετά την επιτυχημένη πρώτη επέμβαση του τερματοφύλακα της Ιεράπετρας, ο εκτελεστής με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Πηγή: ieidiseis.gr

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση
Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

«Μπουγιουρντί» 15.000 ευρώ σε οικογένεια – Το πρόστιμο που θα θυμούνται για πάντα

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Μειωμένα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο στη Λάρισα