Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Τετάρτη, Απρ 29, 2026
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > Στέλλα Μπίζιου: Ο διάλογος και η συναίνεση το κλειδί για την ανάκαμψη του τοπικού εμπορίου
Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος
news

Στέλλα Μπίζιου: Ο διάλογος και η συναίνεση το κλειδί για την ανάκαμψη του τοπικού εμπορίου

Ασημίνα Φρατζέσκου
Last updated: 27 Φεβρουαρίου, 2021 8:21 μμ
Ασημίνα Φρατζέσκου
Published: 27 Φεβρουαρίου, 2021
Share
SHARE

Την πρωτοβουλία να προωθήσει τις προτάσεις της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων του νομού Λάρισας προς τους υπουργούς Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα και Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη καταθέτοντας αναφορά, ανέλαβε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, μετά τη συνάντηση που είχε πρόσφατα με τους Δημήτρη Παληογιάννη πρόεδρο, Σπύρο Δεμίρη αντιπρόεδρο και το μέλος Αλέξη Γκούλιο, εκπροσώπους του ΔΣ της ΟΕΒΕΛ, προκειμένου να ενημερωθεί για τις συνθήκες που επικρατούν στην αγορά, μετά και την επαναλειτουργία αρκετών κλάδων στο νομό.

Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε με τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας, η κα Μπίζιου αφού άκουσε προσεκτικά τους προβληματισμούς, τις ανησυχίες και τις προτάσεις τους, εξέφρασε την άποψη πως μόνο μέσα από διάλογο και συναίνεση θα αναδείξουμε τις κατάλληλες λύσεις για την επόμενη μέρα. Η κυβέρνηση έχει και τη βούληση και το σχέδιο να πετύχει την ανάκαμψη. Χρειαζόμαστε όμως την στενή συνεργασία με τις κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μια οικονομία δίκαιη και ανθεκτική. Ας μην ξεχνάμε ότι η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα, ανάμεσα στα κράτη – μέλη της ΕΕ που έχει διαθέσει τόσο υψηλό ποσοστό πόρων με στόχο την στήριξη της αγοράς, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που προσφάτως δημοσιοποίησε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Η κα Μπίζου σημειώνει στην αναφορά της πως εκτός των πραγματικών οικονομικών δυσχερειών, οι επαγγελματίες βιοτέχνες και έμποροι βρίσκονται αντιμέτωποι και με την αδυναμία να σχεδιάσουν έστω και τον ελάχιστο προγραμματισμό ακόμη και για τις πάγιες ανάγκες τους, πόσο μάλλον για αγορές εμπορευμάτων, και ζητά από το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης να μελετήσει τις προτάσεις, ώστε να αναδειχθούν και προκριθούν λύσεις βιώσιμες που θα προστατεύουν τους επαγγελματίες της αγοράς και θα εξασφαλίζουν τις θέσεις εργασίας του νομού μας.

«Αναγνωρίζουμε ότι το εμπόριο και οι επαγγελματίες υφίστανται μια πρωτοφανή δοκιμασία. Ακούμε προσεκτικά τα όσα έχουν να μας επισημάνουν και επιζητούμε την συμμετοχή όλων των κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων στη διαδικασία διαμόρφωσης πολιτικών επωφελών για όλους. Κάθε τοπική οικονομία έχει τις ιδιαιτερότητες της, για αυτό ζήτησα από την ηγεσία των αρμοδίων Υπουργείων να μελετήσει με προσοχή τις προτάσεις των τοπικών φορέων. Ζητώ πάντα από τους επαγγελματικούς και κοινωνικούς φορείς του νομού να μου καταθέτουν τις απόψεις και τις προτάσεις τους. Μόνο όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε τις συνέπειες της πανδημίας», κατέληξε η κα. Μπίζιου.

Follow Koolnews.gr στο Google News
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Weather
15°C
Athens
clear sky
16° _ 12°
71%
1 km/h
Τε
24 °C
Πε
23 °C
Πα
15 °C
Σα
15 °C
Κυ
16 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9KLike
3MFollow
304.9KPin
844.9MFollow

Popular Posts

Έγκλημα στον Άγιο Δημήτριο: «Το έκανα για τη σχέση μας» – Τα λόγια του δράστη μετά τη δολοφονία του Θεόφιλου

Kool Team
3 Min Read

Σοκ σε υποκατάστημα τράπεζας: Άνδρας μετέφερε το πτώμα της αδελφής του στον ώμο για να κάνει ανάληψη 180 ευρώ

Kool Team
3 Min Read

Στο Ναυτοδικείο Πειραιά ο δράστης του εγκλήματος στον Ασύρματο: Το αλεξίσφαιρο, η κουκούλα και οι ισχυρισμοί για το «ραντεβού θανάτου»

Kool Team
3 Min Read

You Might Also Like

news

Αταλάντη: 32χρονη οδηγός μηχανής σκοτώθηκε όταν ΙΧ παραβίασε STOP

1 Min Read
news

Αναγκαστική προσγείωση πτήσης Εδιμβούργο – Λάρνακα στη Θεσσαλονίκη μετά από επίθεση επιβάτη

1 Min Read
Showbiz

“Μου έφαγαν τα χρήματα και εξαφανίστηκαν” – Το σοκ της Χριστίνας Αλούπη από οικονομική απάτη!

2 Min Read
Media

Πάνος Κοκκινόπουλος 10η εντολή: Ποια ιστορία δεν θα γύριζε ποτέ και γιατί έδωσε το λόγο του;

2 Min Read
Showbiz

Η Γουάντα Νάρα εντυπωσιάζει με νέα selfie σε λεοπάρ μαγιό

2 Min Read
news

Facebook: Η ιστορία μιας ιδέας που γεννήθηκε σε κοιτώνα και άλλαξε τον κόσμο

3 Min Read
koolgirls

Φεντερίκα Νάρτζι: Είναι μονογαμική, φοράει μαγιό και θαμπώνει με την Μεσογειακή της ομορφιά

1 Min Read
koolgirls

Η Αντζελίνα Τζολί είναι ακτινογραφία: Ανησυχητικές οι νέες εικόνες. Δες φωτογραφίες

1 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
tvfreaks tvfreaks

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2026 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
  • .
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?