in ,

Στέλιος Μάινας: Αναθεώρησε τα πάντα. Το γεγονός που τον σημάδεψε όταν μεσουρανούσε με τους Μεν και Δεν

Σε συνέντευξή του ο Στέλιος Μάινας έχει αναφερθεί αρκετές φορές για ένα γεγονός που τον σημάδεψε σαν ηθοποιό αλλά κυρίως σαν άνθρωπο όταν μεσουρανούσε με τους Μεν και Δεν.

Το χιουμοριστικό σήριαλ του ANT1 Μεν και Δεν ήταν από τα πιο επιτυχημένα της ελληνικής τηλεόρασης στο ξεκίνημα της και χάρισε στους πρωταγωνιστές μεγάλη προβολή χρήματα δόξα και αναγνωρισιμότητα και ήταν ένα χιουμοριστικό σίριαλ ή με πρωταγωνιστές δύο ζευγάρια.

Διαφήμιση

Το γεγονός που σημάδεψε τον Στέλιο Μάινα ήταν όταν σε ένα φανάρι το αναγνωρίζει κάποιος ανώνυμος τηλεθεατής και του φωνάζει. Γεια σου ρε Μάινα πες καμιά μ****** να γελάσουμε.

Αυτό το γεγονός τον έκανε να καταλάβει ότι μπορεί να διασκεδάζουμε τον κόσμο όμως δεν πρέπει να παίρνουμε σοβαρά αυτό που κάνουμε ούτε να επηρεαζόμαστε αυτό και να καβαλάμε το καλάμι γιατί στο κάτω-κάτω της γραφής το σημαντικό είναι το τι γνώμη έχει ο κόσμος για εμάς.

Και αν ο κόσμος σου δίνει δόξα επειδή λες δύο μ****** και γελάνε πρέπει να το καταλάβεις καλά αυτό και να μη νιώθεις οτι κάνεις κάτι σημαντικό!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Survivor All Star: Στην ξαπλώστρα με τη Ροδάνθη Καπαρού και άσε τους άλλους να αγωνίζονται στις λάσπες

Πέθανε ο Τόλης Βοσκόπουλος σε ηλικία 81 ετών