in

Οι 40άρες ίσον… Μέτρα 20άρες! Alessandra Ambrosio, Heidi Klum, Kim Kardashian, Κάντις Σουάνπολ, Τάιρα Μπανκς. Φωτογραφίες

Οι σαραντάρες ίσον με δύο εικοσάρες τραγουδούσε η Ρίτα Σακελλαρίου πριν πολλά χρόνια με πολλούς βέβαια να αμφισβητούσαν αυτή την ισοδυναμία!

Αν τώρα βέβαια μιλάμε για την Kim Kardashian και την Αλεσάντρα Αμπρόσιο στα 41, την Tyra Banks και την Heidi Klum στα 48-49 και “δώρο “την πιτσιρίκα Κάντις Σουάνπολ στα 33 τότε η εξίσωση όχι μόνο δεν βγαίνει, ότι οι σαραντάρες ίσον με δύο εικοσάρες αλλά γέρνει πολύ.

Διαφήμιση

Θα πρέπει να μαζέψουμε καμιά 30αρία από τις 20άρες και μάλιστα από το πάνω ράφι για να έχουμε μία ισοδύναμη φωτογραφία με αυτήν που βλέπετε εδώ με τις… 40άρες!

Γέμισε ο τοίχος μας supermodels για τις ανάγκες μιας φωτογράφισης όπου οι πέντε διάσημες κυρίες της σόουμπιζ ενώθηκαν και προκάλεσαν εγκεφαλικά.

Πάρε το υπογλώσσιο και ξεκίνα να σκρολάρεις προς τα κάτω!

Έχει φωτογραφίες έχει και βίντεο!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Χάιντι Κλουμ: Viral Βίντεο. Διδάσκει τη Σοφία Βεργκάρα πώς να το κουνάει

Dua Lipa: Το ΕΦΑΓΕ και γλύφεται! Μετά τις ζαρτιέρες το τερμάτισε η Ντούα Λίπα! ΕΙΚΟΝΑ