in

Χάιντι Κλουμ: Βόμβα απο το μοντέλο – Παιδι στα 49; ΑΠΑΝΤΗΣΕ ξεκάθαρα

Χαιντι Κλουμ


Η Heidi Klum έχει ήδη ερωτηθεί αρκετές φορές αν μπορεί να φανταστεί ένα μωρό με τον Tom Kaulitz. Στο “Jennifer Hudson Show” ρωτήθηκε ξανά – και έδωσε μια εκπληκτικά σαφή απάντηση.

Η Heidi Klum θα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως έχει ήδη τέσσερα παιδιά: Η κόρη της Leni προήλθε από τη σχέση της με τον μάνατζερ της Formula 1 και επιχειρηματία Flavio Briatore, ενώ δύο γιοι και μια κόρη προήλθαν από τον γάμο της με τον τραγουδιστή της ποπ Seal.

Ωστόσο, η 49χρονη εξακολουθεί να ρωτάται τακτικά για για το αν θα κάνει περαιτέρω παιδιά και αυτό έχει την εξήγησή του στο γεγονός ότι είναι παντρεμένη από το 2019 με τον Tom Kaulitz ο οποίος δεν έχει γίνει αποτέ πατέρας.

Διαφήμιση

Και έτσι η παρουσιάστρια του “Germany’s next top model” βρέθηκε ξανά αντιμέτωπη με το ερώτημα

Η Jennifer Hudson έκανε λοιπόν στην Heidi Klum την κρίσιμη ερώτηση

Η Χάιντι Κλουμ κατάφερε να βρει μια ξεκάθαρη απάντηση: Περίμενα αρκετά ,ώστε να απαντήσω σε αυτό το ερώτημα, όμως πλέον η απάντηση είναι τώρα «ναι».

Καταπληκτικό, αφού το μοντέλο πριν από τρία χρόνια είχε κάνει την εκπληκτική δήλωση στη συγκεκριμένη ερώτηση αναφέροντας ότι: «Ο φούρνος είναι κλειστός».

Πάντως στο στούντιο το κοινό υποδέχτηκε την απάντηση με δυνατές επευφημίες και χειροκροτήματα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση
ελσα χοσκ

Έλσα Χόσκ: Ποια Μπάρμπαρα; Στο Μαιάμι σκάει ο τζίτζικας και η Elsa Hosk ρίχνει το instagram

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα στέλνει άμεσα βοήθεια στην Τουρκία και τη Συρία»