in

Στείρωση γάτας: Γιατί πρέπει να στειρώσεις το γάτο σου

Όσοι είναι οι ιδιοκτήτες γατών, ή φροντίζουν αδέσποτες γάτες σε γατοαποικίες γνωρίζουν το πόσο επιθετικές και απρόοπτες μπορεί να γίνουν οι αρσενικές γάτες κατά τη διάρκεια του ζευγαρώματος.

Ως εκ τούτου μπορεί να να μπλέξουν σε γατομαχίες, να τραυματιστούν ή εξαιτίας της απροσεξίας τους να χτυπηθούν από αυτοκίνητα! Φυσικά υπάρχει πάντα ο κίνδυνος που είναι να μολυνθούν από ανίατες μολυσματικές ασθένειες κατά τη διάρκεια της μάχης

Ένας ακόμα μεγάλος κίνδυνος είναι να διανύσουν μεγάλες αποστάσεις κατά τη διάρκεια που κυνηγούν θηλυκές γάτες για να ζευγαρώσουν και να χαθούν για πάντα από την ασφάλεια που τους παρέχετε εσείς με την φροντίδα σας, την τροφή και το καθαρό νερό που φροντίζετε να έχουν καθημερινά στο χώρο τους.

Διαφήμιση

Η περίοδος ζευγαρώματος για τις γάτες συνήθως είναι τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο. Καθώς το χρονικό διάστημα αυτό πλησιάζει καλό είναι να μάθετε τα πάντα για τη στείρωση της γάτας για να φροντίσετε να στειρώσετε τον αρσενικό σας γάτο, μία διαδικασία που μόνο οφέλη μπορεί να έχει μακροπρόθεσμα για την υγεία του γάτου σας.
Πηγή: https://zoofast.gr/steirosi-gatas-giati-prepei-na-steironoume-ti-gata-mas/

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Ντάφνι Τζόι: Το τούρλωσε Χριστουγεννιάτικα στο μπαλκόνι και έγινε της Daphne Joy το κάγκελο

Ρια Αντώνιου: Τρέλανε κόσμο με το εορταστικό babydoll στρινγκάκι της – Φωτογραφία