in

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Από ρομαντικό φλοράλ μέχρι αθλητικό casual στιλ

Η μανούλα και παρουσιάστρια του “Happy Day”, Σταματίνα Τσιμτσιλή, ακολουθεί πάντα τις τάσεις τις μόδας. Δοκιμάζει δύσκολα prints και χρωματικούς συνδυασμούς, κάνοντας θηλυκές και chic επιλογές. Τώρα μας έδωσε έμπνευση για το τι θα φορέσουμε, μιας και μπήκε επιτέλους η Άνοιξη.

Αυτή τη φορά η Τσιμτσιλή επέλεξε να φορέσει ένα μακρυμάνικο φλοράλ πουκάμισο, με balloon μανίκια και μια μίνι μπλε φούστα, με ασύμμετρο σχέδιο. Επίσης, προτίμησε από αξεσουάρ ασημένιους κρίκους και χρυσά βραχιόλια στα χέρια. Με ψηλοτάκουνα πέδιλα, η ίδια κοιτάζει σαγηνευτικά τον φακό.

Διαφήμιση

Η Τσιμτσιλή παράλληλα είναι γνωστό ότι σπάνια θα αφήσει τα μίνι φορέματα και τα ρομαντικά φλοράλ, για casual outfits. Ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε χαλαρές στιγμές με casual σύνολο και φλατ παπούτσια.

Πιο συγκεκριμένα, η ”Happy Day” παρουσιάστρια βρέθηκε σε εμπορικό κέντρων των Βόρειων Προαστίων, για να κάνει μερικά ψώνια, φορώντας ένα άνετο σύνολο. Επέλεξε ένα total black look, που αποπνέει κομψότητα, αποτελούμενο από άνετα κομμάτια. Συνδύασε μία μακρυμάνικη μπλούζα με στρογγυλή λαιμόκοψη, ένα ψηλόμεσο κολάν δερματίνης και statement αθλητικά παπούτσια από το brand Golden Goose.

 

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Flash BACK: Φωτογραφία. Δες πώς ήταν η ΚΟΥΚΛΑ Μαρί Κυριακού 29 χρόνια ΠΡΙΝ!

Πολλοί ηθοποιοί διεγείρονται όταν γυρίζουν σκηνές σεξ – Τι συμβαίνει μετά;