in

Χάιντι Κλουμ: Οι φωτογραφίες που στράγγιξαν το Instagram. Αυτό είναι το μυστικό της


Τελευταίες ημέρες έχουν γίνει viral οι φωτογραφίες που δημοσίευσαν στο instagram η Kim Kardashian , η Χάιντι Κλουμ, η Αλεσάντρα Αμπρόσιο η Tyra Banks και η Κάντις Σουάνπολ σε μία κοινή φωτογράφιση.

Η Χάιντι κλουμ μου έκλεψε τις εντυπώσεις έχει μιλήσει για το πώς καταφέρνει και διατηρεί το σώμα της

Διαφήμιση

Σε συνέντευξή της στο Women’s Health, το διάσημο μοντέλο Χάιντι Κλουμ, έχει αποκαλύψει με ποιους τρόπους διατηρεί αυτό το υπέροχο σώμα, ακόμα και εάν οι υποχρεώσεις της, ως μητέρα τεσσάρων παιδιών, έχουν αυξηθεί και δεν έχει όσο χρόνο θα ήθελε για τον εαυτό της.

Το γνωστό μοντέλο παραδέχεται, πως επειδή πλέον η καθημερινότητά της δεν της επιτρέπει να ασχολείται πολλές ώρες με τη γυμναστική, όπως συνήθιζε, προσπαθεί να κάνει πράγματα ,τα οποία συμβάλλουν στην άσκηση του σώματος της.

Όπως η ίδια αναφέρει: «Όταν είμαι με τα παιδιά μου προσπαθώ να κάνω γυμναστική, είτε με το να πηδάμε και να παίζουμε όλη την ώρα, είτε με το να κάνουμε τραμπολίνο, να κάνουμε κολύμπι και βουτιές στη πισίνα. Μου αρέσουν πολύ οι εξωτερικές δραστηριότητες, απ’ότι να είμαι κλεισμένη σε κάποιο δωμάτιο.

Πιο συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη, μου αρέσει να τρέχω στη West Side Highway, γιατί είναι ένα μέρος που εμπνέομαι, καθώς υπάρχει πολύς κόσμος που τρέχει εκεί.Εάν πηγαίνεις και συχνά θα αναγνωρίζεις και πρόσωπα που βλέπεις την ώρα που τρέχεις».

Η 49χρονη Χάιντι σχολιάζει, πως σε αυτή την ηλικία είναι λογικό ο μεταβολισμός σου να έχει αλλάξει. Η ίδια δηλώνει:« Ξέρω πως ο μεταβολισμός αλλάζει, από τα 40 και μετ’α. Θεωρούσα πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί σε εμένα, αλλά τελικά μάλλον έκανα λάθος. Αν παραδοθώ στην απόλαυση του φαγητού, πρέπει να κάνω γυμναστική περισσότερο. Αυτά είναι αναλογικά.Θα φάω τα πάντα,εκτός από μακαρόνια και ψωμί. Στην πραγματικότητα μπορεί να θέλω να φάω μακαρόνια, αλλά τελικά αποφασίζω να μην φάω».

Όπως η ίδια πρόσθεσε:«Ήμουν έξω σε δείπνο το προηγούμενο σαββατοκύριακο και αυτή είναι η εποχή της τρούφας. Έφαγα, λοιπόν, πίτσα και μακαρόνια με τρούφα. Δεν είναι ότι δεν τρώω, αλλά όχι συχνά. Η μητέρα μου ,όποτε έρχεται στο σπίτι, φέρνει τηγανιτά, ό,τι μπορείς να φανταστείς, με γαρνιτούρα από πάνω. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Δύο κιλά παραπάνω».


Η Χάιντι θεωρεί πως η γυμναστική πηγαίνει παρέα με την αισθητική. Η ίδια δηλώνει για τη νέα σειρά της με γυμναστικά είδη:«Δεν προσπαθώ να αλλάξω τα παπούτσια που είναι ειδικά για τρέξιμο, αλλά προσπαθώ να συνδυάσω τα χρώματα και να δώσω την ευκαιρία σε μία κοπέλα να γυμνάζεται και να είναι παράλληλα στη μόδα».

Το γνωστό μοντέλο παραδέχεται πως στην Ευρώπη, όπου και η ίδια μεγάλωσε, ο κόσμος είναι συνειδητοποιημένος με το σώμα του και την ηλικία του. Η Χάιντι παραδέχεται:«Η φυσική μου κατάσταση δεν καθοδηγείται από τη νεύρωση του σώματος μου ή την κακή μου εικόνα.

Είμαι συνειδητοποιημένη με το σώμα μου. Ένιωθα και θα νιώθω πάντα αυτοπεποίθηση.Δεν πήγαινα ποτέ, ούτε πηγαίνω προκλητικά ντυμένη στο γυμναστήριο, φορώντας καυτά σορτσάκια και κοντά μπλουζάκια». Η ίδια αποκάλυψε στη συνέντευξή της, πως κρυφό της ταλέντο θα ήταν σίγουρα η μαγειρική.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Μεσσηνιακή Μάνη: Άγρια ομορφιά, πανέμορφες παραλίες και τοπίο που κόβει την ανάσα

Η Dua Lipa και το παγωτό διέλυσαν το Instagram: Το ΕΓΛΕΙΨΕ ΒΓΗΚΕ απο τα ρούχα της και ΤΑ ΧΟΥΦΤΩΣΕ μονη της. Έπος