in

Ο Κόλιν Φάρελ εξομολογείται: Τρομοκρατήθηκα όταν έκανα έρωτα νηφάλιος. Έκανα μόνο με…

Ο Κόλιν Φάρελ είναι Ιρλανδός ηθοποιός γεννημένος στο Δουβλίνο. To 2009 έλαβε τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Ηθοποιού για την ερμηνεία του στην ταινία Αποστολή στην Μπριζ. Το 2017 ήταν ξανά υποψήφιος στον ίδιο θεσμό για το βραβείο Α’ ανδρικού ρόλου σε κωμωδία ή μιούζικαλ για την ταινία Ο Αστακός.

Ο διάσημος πρωταγωνιστής του Χόλιγουντ εξομολογήθηκε ότι τρομοκρατήθηκε όταν έκανε έρωτα νηφάλιος καθώς είχε συνηθίσει να βρίσκεται υπό την επήρεια ουσιών και να κάνει σεξ σε κλαμπ και τουαλέτες.

Είναι ωραίος, ταλαντούχος και έχει στο ενεργητικό του πολλούς αξιόλογους ρόλους αλλά αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα με τις ουσίες και για πολλά χρόνια έδινε μάχη για να μείνει καθαρός.

Διαφήμιση

Πρόκειται για τον Κόλιν Φάρελ που σε πρόσφατη συνέντευξη του δήλωσε ότι είχε μεγάλο πρόβλημα με τις γυναίκες αμέσως μετά την αποτοξίνωση καθώς για δεκαπέντε χρόνια δεν είχε φλερτάρει ποτέ νηφάλιος.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην πρώτη του ερωτική επαφή μετά την αποτοξίνωση: «Έκανα έρωτα με γυναίκα περίπου δυόμιση χρόνια αφού κατάφερα να μείνω καθαρός και ήταν από τις πιο τρομακτικές στιγμές στη ζωή μου…

Ήταν απόγευμα, τα παράθυρα και οι κουρτίνες ήταν ανοιχτά. Ήταν υπέροχα και ήταν πολύ ευγενική. Αλλά εγώ ήμουνα τρομοκρατημένος γιατί είχα συνηθίσει να είμαι μεθυσμένος σε σκοτεινά δωμάτια, σε κλαμπ σε τουαλέτες και όπου να’ ναι».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Μαρία Μπεκατώρου: Είδα τον θάνατο μπροστά μου, πιανόμουν από τους τοίχους του νοσοκομείου

Η Μαρία Κορινθίου ντύνεται γυναίκα-πόθος και ο Γιάννης Αϊβάζης την επιβουλεύεται – Φωτογραφία