in

Στα δικαστήρια η Έλενα Παπαρίζου, με μήνυση κατά του πρώην συντρόφου και συνεργάτη της, Τόνυ Μαυρίδη

Για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση κατ΄ εξακολούθηση τον μηνύει η επιτυχημένη ερμηνεύτρια

Συνεχίζεται η δικαστική διαμάχη Έλενας Παπαρίζου – Τόνυ Μαυρίδη. Η διάσημη τραγουδίστρια μηνύει τον πρώην σύντροφο και συνεργάτη (manager) της για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση κατ΄ εξακολούθηση, όπως μετέδωσε το πρωί της Τετάρτης το «Super Κατερίνα».

Η δημοσιογράφος Αναστασία Δάρκα μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, σε ζωντανή σύνδεση, από τα Δικαστήρια Ευελπίδων, έξω από το κτίριο 12. Εκεί έφτασε λίγο μετά τις 10:00 η Έλενα Παπαρίζου με τον δικηγόρο της, ούσα συναισθηματικά φορτισμένη, στεναχωρημένη και καταβεβλημένη.

Η τραγουδίστρια αρκέστηκε να δηλώσει στη Αναστασία Δάρκα πως η υπόθεση αυτή αφορά κάτι πολύ προσωπικό και πρόσθεσε: «Θέλω να περάσει όλο αυτό, γιατί ταλαιπωρούμαι πολλά χρόνια με αυτή την υπόθεση».

Διαφήμιση

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της υποστήριξε πως ο Τόνυ Μαυρίδης ό,τι έχει κάνει, το έχει κάνει για οικονομικούς σκοπούς.

Όσον αφορά τον Τόνυ Μαυρίδη, μέχρι τις 11:00 δεν είχε εμφανισθεί στα δικαστήρια, ενώ όταν του τηλεφώνησε η δημοσιογράφος Αναστασία Δάρκα αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση.

Η συγκεκριμένη δικαστική διαμάχη ξεκίνησε το 2018, όταν ο Τόνυ Μαυρίδης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «ΥOU», όπου μιλούσε για την περίοδο που ήταν ζευγάρι με την Έλενα Παπαρίζου, εκθέτοντάς την -άνανδρα- και ισχυριζόμενος, μεταξύ άλλων, πως είναι εξαρτημένη από το αλκοόλ.

Έλενα Παπαρίζου – Τόνυ Μαυρίδης
Φωτογραφία από την περίοδο που ήταν ζευγάρι

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Τα κρατά και τα αφήνει. Η συνέχεια επί της οθόνης. Οι ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ φωτογραφίες

Eurovision 2022: Προκρίθηκε στον τελικό η Αμάντα Γεωργιάδη – Έτσι της ευχήθηκε «Καλή επιτυχία» η Ελένη Φουρέιρα