in

Σούπερ Κική: Τα χρόνια της φυλακής, η απεξάρτηση και ο αχρείαστος… Γιώργος Λιάγκας

Δεν μασά τα λόγια της η δημοφιλής Influencer

Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η αγαπημένη Influencer Σούπερ Κική στην εκπομπή Mega Καλημέρα και την Αντωνία Δούδαλη. Φημίζεται για την ειλικρίνεια, το χιούμορ και τον αυθορμητισμό της και μόνο τυχαίο δεν είναι πως ο λογαριασμός της στο Instagram μετρά πάνω από 299.000 followers, οι οποίοι παρακολουθούν πιστά κάθε νέα ανάρτησή της.

Όπως δήλωσε, από πάρα πολύ μικρή ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική: «Όταν πήγα στο πρόγραμμα απεξάρτησης, έκανα επαγγελματικό προσανατολισμό και μέσω ψυχοθεραπείας βγήκε κατευθείαν αυτό, ότι θέλω να γίνω ηθοποιός».

Για τα χρόνια στη φυλακή, την απεξάρτησή της από τα ναρκωτικά και το πώς άλλαξε η ίδια και κατά συνέπεια η ζωή της, εξομολογήθηκε: «Δεν είχα και την καλύτερη ζωή. Δηλαδή, όταν πήγα στη φυλακή και πήγα στο ΚΕΘΕΑ, ουσιαστικά με μεγάλωσαν εκεί μεγαλύτερες γυναίκες από μένα, που είχαν περάσει τα ίδια με μένα, και κάπως κατάλαβα ότι δεν μου ταιριάζει η ζωή που κάνω και ότι είμαι για κάτι άλλο. Ήταν πάρα πολύ ωραία στη φυλακή, πολύ καλύτερα από τώρα. Δεν καταλάβαινα, υπήρχε άγνοια. Τώρα δεν υπάρχει άγνοια, οπότε είναι πιο ζόρικα».

Διαφήμιση

Θεωρεί πως η ειλικρίνειά της της έχει κοστίσει; «Μου έχει κάνει πάρα πολύ καλό και πάρα πολύ κακό ταυτόχρονα. Δεν θα το άλλαζα με τίποτα. Είναι ο μόνος λόγος που μπορώ να κοιμάμαι ήσυχη» εξήγησε.

«Η μαμά μου με έχει το κάμαρι της. Είναι πολύ συγκινητική η σχέση μας γιατί περάσαμε πολύ δύσκολα με τη μαμά μου και τώρα είμαστε σε φάση που έχουμε την οικονομική δυνατότητα να κάνουμε ό,τι θέλουμε, να της πω κλείσε τώρα εισιτήρια, κάνουμε πράγματα που δεν μπορούσαμε να κάνουμε πριν» σημείωσε για την όμορφη σχέση με τη μητέρα της.

Η δημοφιλής influencer δεν δίστασε, τέλος, να ρίξει τα «βέλη» της κατά του Γιώργου Λιάγκα -με τον οποίο έχει μεγάλη κόντρα-, χαρακτηρίζοντάς τον «αχρείαστο» και λέγοντας πως αν την καλούσε στην εκπομπή του, δεν θα πήγαινε: «Μην τον κάνουμε “μάγκα” τον Λιάγκα, όλο για αυτόν λέμε, είναι αχρείαστος. Όταν πει κάτι, εννοείται πως θα τον κάνω expose στο Instagram. Όλοι με έχουν συνδυάσει με αυτόν και έχει γίνει μάγκας χωρίς λόγο. Αν με καλούσε στην εκπομπή του, δεν θα πήγαινα. Αν ήταν μόνο η Φαίη Σκορδά, θα πήγαινα».

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Σεξ: Ποια χρώματα ρίχνουν τη διάθεση και θεωρούνται ακατάλληλα για την κρεβατοκάμαρα;

Heidi Klum: Δες το πατρικό της. Αυτό είναι το σπίτι που μεγάλωσε η Χάιντι Κλουμ