in

ΣΟΚ: Πάνω απο 3000 κρούσματα κορωνοιού. Ο Κουφοντίνας κ τα κορωνοπάρτι εκτοξευουν τα κρούσματα

Την ώρα που η πολιτεία σκέφτεται τρόπους να βγούμε από την καραντίνα οι διαδηλώσεις για τον Κουφοντίνα και τα κορονοπάρτι δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αφού η εξάπλωση στην κοινότητα είναι μεγάλη.
Πορείες, συγκεντρώσεις, πάρτι και την ίδια ώρα γκρίνια και πίεση στο ΕΣΥ με το υπουργείο υγείς να ήρθε σε συμφωνία με 2 ιδιωτικά νοσοκομεία για τη μεταφορά ασθενών εκεί ωστε να ανοίξουν θέσεις για τους πολίτες που χρειάζονται νοσηλεία στις μονάδες covid
Σήμερα τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πάνω απο 3000 κρούσματα με το 90% να αποτελούν τη Βρετανική μετάλλαξη
Τα αποτελέσματα αυτά έχουν φέρει ταραχή στους λοιμωξιολόγους αφού ο περιορισμός του κόσμου δε λειτουργεί. Ηδη υπάρχουν φωνές που μιλάνε για άνοιγμα με στόχο να κινείται ο κόσμος πιο στοχευμένα και συντεταγμένα σε καφέ κομμωτήρια και εμπόριο με διπλές μάσκες ωστε να αποφευχθούν τα κορωνοπάρτι που γίνονται χωρίς μέτρα!
Ο καθηγητής Περιβαλλοντικής και Υγειονομικής Μηχανικής του ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης, δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην κορύφωση και από το Σαββατοκύριακο θα αρχίσουμε να βλέπουμε μια αργή, αλλά ουσιαστική αποκλιμάκωση. «Ωστόσο, περιμένουμε ότι η κορύφωση των αναγκών σε κλίνες ΜΕΘ θα είναι γύρω στις 24-26 Μαρτίου, η οποία προφανώς θα οφείλεται στα μεταλλαγμένα στελέχη»

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

YFSF: Η απίστευτη ομοιότητα της Ματθίλδης Μαγγίρα με την Lady Gaga VIDEO

Νέα Σμύρνη: Viral Video Με αναρχικούς να χτυπάνε τον αστυνομικό