in

Σοφία Παυλίδου, η φάρμα

Η Σοφία Παυλίδου καταφέρνει με επιτυχία να συνδυάζει την καριέρα της ηθοποιού με την καθημερινότητα της μητέρας. Το 1999 συνδέθηκε με τον παρουσιαστή και δημοσιογράφο Χρήστο Φερεντίνο, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2004, ενώ την ίδια χρονιά ήρθαν στον κόσμο οι δύο γιοί τους, Δημήτρης και Κωνσταντίνος. Το 2016,
το ζευγάρι πήρε διαζύγιο μετά από 17 χρόνια κοινής πορείας, ωστόσο διατηρεί μια ειλικρινή σχέση. Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο έγινε το 1997, όταν ήταν μέρος του βασικού καστ της κωμικής σειράς “Καραμπόλα” ενώ ο πρώτος πρωταγωνιστικός της ρόλος ήταν στο “Οι αναιδέστατοι” της ΕΡΤ1 το 1999. Στο ευρύ κοινό έγινε γνωστή μέσα από το σίριαλ “Θα βρεις το δάσκαλο σου”, ελληνική κομεντί του Ant1.
Το γεγονός πως για πολλούς είναι συνδεδεμένη με τον ρόλο της “κακιάς” δεν την προβληματίζει, παρότι την ενοχλούσε στην αρχή. Έχει επίσης εμφανιστεί και στην κωμική σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα “Το Κόκκινο Δωμάτιο” καθώς και στις σειρές “Βότκα Πορτοκάλι”, “Το καφέ της Χαράς”, “Εντιμότατοι κερατάδες”, “Αληθινοί έρωτες”, “Ο πόλεμος των άστρων”, “Καλές δουλειές”, “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” , “Οι Συμμαθητές”, “Μάλιστα, Σεφ!” και “Κρατάς μυστικό;”. Η πρώτη της συμμετοχή στη μεγάλη οθόνη ήρθε το 2018 στην ταινία Αιγαίο SOS.
Για περισσότερο από δέκα χρόνια ασχολείται με τις εναλλακτικές θεραπείες για να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό της αλλά και για να αντιμετωπίζει τις εντάσεις με ηρεμία και υπομονή. Έχει δηλώσει, μάλιστα, ότι σε νεότερη ηλικία μπορεί να εξοργιζόταν με το παραμικρό.

Διαφήμιση
Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση
Παναγιώτης Χατζόπουλος, η φάρμα

Παναγιώτης Χατζόπουλος, η φάρμα

Στράτος Τζώρτζογλου, η φάρμα

Στράτος Τζώρτζογλου, η φάρμα