in

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Η σχέση και συγκατοίκηση με τον επιχειρηματία Κυριάκο Σκούρα, ο Γιάννης Πάριος και οι παπαράτσι

«Οι παπαράτσι έσκαγαν μέσα από τους θάμνους» αναφέρει χαρακτηριστικά η δημοφιλής ηθοποιός

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Kαλημέρα» μίλησε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για την προσωπική της ζωή, τους χωρισμούς και τα διαζύγια, που είναι συχνοί στη σημερινή εποχή και που έχει βιώσει και η ίδια, και την πίεση που φέρει η ζήλια σε μία σχέση.

«Έχω ζήσει καταπιεστική συμπεριφορά από ζήλια. Το χειρότερο που έχω ζήσει είναι να πηγαίνω σε γύρισμα και να θεωρεί ότι πάω κάπου αλλού και… περνάω καλά. Κάποια στιγμή είχα παρακολούθηση από τα τηλέφωνα και το πήρα χαμπάρι. Μου είχαν βάλει κοριό στο σταθερό.

Τα διαζύγια δεν είναι το πιο ευχάριστο πράγμα που μπορεί να σου τύχει. Όταν παντρεύεσαι, δεν λες “αα με αυτόν θα χωρίσω”. Όταν σκέφτομαι τι έχει γίνει, λέω “εγώ φταίω, δεν μου φταίει ο άλλος άνθρωπος”, γιατί η επιλογή μου ήταν αυτή, μπορεί να είχα δει κάποια πράγματα αλλά εθελοτυφλούσα, εγώ καθόμουνα. Κρατάω πολύ καλές σχέσεις, εξαιρετικές» δήλωσε αρχικά.

Διαφήμιση

Σχετικά με την προσωπική της ζωή και το γεγονός πως δεν την κρύβει σαν τρελή από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως άλλοι celebrities της εγχώριας showbiz, υποστήριξε: «Επειδή είμαι ηθοποιός, δεν θα ζήσω την ζωή μου; Για όνομα του Θεού! Όλοι οι άνθρωποι έχουν έναν σύντροφο, πάνε κάπου, βγαίνουν, πάνε θέατρο. Έχω και κάποιες εκδηλώσεις να πάω, τι θα κάνω, θα τον κρύβω τον άνθρωπο; Δεν βρίσκω τον λόγο, ειλικρινά!

Όταν ήμουν με τον Γιάννη Πάριο, βλέπαμε παπαράτσι από τη στιγμή που ανοίγαμε την πόρτα, έσκαγαν ξαφνικά μπροστά μας μέσα από θάμνους. Ήταν η πρώτη φορά που η προσωπική μου ζωή πήρε τέτοιο φως».

Να σημειωθεί εδώ πως Γιάννης Πάριος και Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, μετά από μία θυελλώδη σχέση, χώρισαν οριστικά το 2018.

Για τη σχέση της με τον επιχειρηματία Κυριάκο Σκούρα, εξομολογήθηκε: «Η συγκατοίκησή μας είναι εξαιρετική. Έχει τη δουλειά του, τις δραστηριότητές του. Υπάρχει ένα απόλυτος σεβασμός, εμπιστοσύνη, πολλή αγάπη».

«Δεν έχω καταλάβει εάν κάποιος σύντροφος μου με είχε απατήσει. Δεν υπάρχει περίπτωση να ψάξω κινητό, ποτέ» πρόσθεσε η 54χρονη ηθοποιός.

Τέλος, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της: «Έχασα τον μπαμπά μου λόγω άνοιας. Δεν με αναγνώριζε κι αυτό ήταν το χειρότερο. Όταν έφυγε, δεν έκλαψα τόσο πολύ, γιατί όλα τα προηγούμενα χρονιά έκλαιγα συνεχώς. Τον έβλεπα όπως ήταν και αυτό με διέλυε. Η μαμά μου… Δεν έχω ξαναδεί τόσο μεγάλη αγάπη! Όλα αυτά τα χρόνια ήταν δίπλα στον μπαμπά μου. Της έλεγα “μαμά σε θαυμάζω” και μου έλεγε ότι “αυτός ο άνθρωπος με έχει κάνει ευτυχισμένη όλα αυτά τα χρόνια της ζωής μου”».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Πρωτότυπο αλλά πάντα πεντανόστιμο – Συνταγή για παστίτσιο με φύλλο

Ευφημία Καλογιάννη: Το επάγγελμα της όμορφης αστυνομικού από τον «Σασμό» πριν την υποκριτική