in

Μαντόνα: Τον παρακάλαγε να την… Όταν φώναζε στον Νάιλ Ρότζερς «γιατί δεν με πηδ@ς». Ο λόγος που δε το έκανε

Ο διάσημος κιθαρίστας αρνιόταν να ξαπλώσει στο κρεβάτι με τη Μαντόνα παρόλο που εκείνη τον πίεζε!

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Νάιλ Ρότζερς θεωρείται ένα από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της εξάχορδης θεάς, αφού η κιθάρα του έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της μουσικής, όπως με τον Ντέιβιντ Μπάουι, την Αρέθα Φράνκλιν, τον Έρικ Κλάπτον, αλλά και πρόσφατα με τους Daft Punk.

Ένα από τα μεγάλα ονόματα στα οποία διετέλεσε και παραγωγός, ήταν στο άλμπουμ της Μαντόνα ‘‘Like A Virgin’’. Θρυλικός πλέον κιθαρίστας μίλησε για την εποχή που η Μαντόνα τον παρακαλούσε να κάνει σεξ μαζί του!

Διαφήμιση

«Στεκόμουν στο ασανσέρ οπότε με πλησιάζει και μου λέει ‘’Γιατί δεν θέλεις να με πηδήξεις;’’. Απορούσε γιατί δεν της είχα κάνει πρόταση. Δεν μπορούσε να το καταλάβει. Έλεγε συνέχεια ‘‘Μα όλοι με θέλουν’’».

Αναφέροντας τους λόγους της άρνησης του, ο Ρότζερς δήλωσε ότι στο παρελθόν είχε κάνει σεξ με μια μεγάλη τραγουδίστρια με την οποία συνεργαζόταν και μέχρι σήμερα το αναφέρει ως μεγάλο λάθος.

Ο Ρότζερς ωστόσο, δήλωσε πως σήμερα παραμένει πολύ καλός φίλος με τη Μαντόνα και ότι κάποια περίοδο του είχε σώσει και τη ζωή.

Έχουμε γίνει οι καλύτεροι φίλοι. Έχω έρθει πιο κοντά με την Μαντόνα από ότι με οποιαδήποτε άλλη γυναίκα με την οποία δεν είχα ρομαντική σχέση. Και το ήξερα ότι θα γίνει σταρ από την πρώτη μέρα που την γνώρισα. Λιποθύμησα κατά την διάρκεια των γενεθλίων της (στα 38 της), οπότε με πήρε σπίτι της και με φρόντισε.

Ήταν η πιο ντροπιαστική νύχτα της ζωής μου. Από τότε δεν έχω πιει ή πάρει ναρκωτικά ξανά».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Μίνα Αρναούτη: Με το φόρεμα στο κρεβάτι και η θέα χωρίς σουτιέν είναι μαγική! Δες ολόκληρη τη φωτογραφία

Τομ Κρουζ Τζον Τραβόλτα ΠΝΙΓΟΥΝ το ΚΟΥΝΕΛΙ: Η κρυφή ερωτική σχέση που κρατά 30 χρόνια