Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Κυριακή, Απρ 5, 2026
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > Σκιαδαρέσης: «Η υπουργός Πολιτισμού θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί από χθες»
Showbiz

Σκιαδαρέσης: «Η υπουργός Πολιτισμού θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί από χθες»

Στεφανία Καρρά
Last updated: 27 Φεβρουαρίου, 2021 1:12 πμ
Στεφανία Καρρά
Published: 27 Φεβρουαρίου, 2021
Share
SHARE

«Δεν νοείται πνευματικός άνθρωπος, υπουργός Πολιτισμού, να είπε αυτά που είπε», επισήμανε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης

Ο Δημήτρης Λιγνάδης αναμένεται να πάρει προθεσμία για να απολογηθεί, κάτι που μπορεί να γίνει εντός πέντε ημερών, ώστε να ενημερωθεί και για τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του. Μέχρι την απολογία του θα κρατείται.

Στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο μίλησε για το θέμα η Μαρία Κουρτέση, δικηγόρος του 40χρονου σήμερα Βασίλη, ο οποίος κατηγορεί τον σκηνοθέτη ότι τον βίασε πριν από 25 χρόνια, όταν ήταν 15 ετών. Ωστόσο το αδίκημα, παρότι είναι κακούργημα, είναι ήδη παραγεγραμμένο, καθώς έχει παρέλθει το ανώτατο όριο παραγραφής που είναι η δεκαπενταετία.

«Ο Βασίλης, ο πρώτος μηνυτής, γνωρίζοντας ότι υπάρχει παραγραφή των αδικημάτων που κατήγγειλε, ο στόχος του ήταν να δώσει στοιχεία στις αρχές, που αφορούσαν σε περιστατικά που δεν είχαν υποπέσει σε παραγραφή. Αυτά παραδόθηκαν από εμένα στις αρχές, και τάχιστα προχώρησε η διαδικασία. Δεν αδράνησε καθόλου η εισαγγελική αρχή. Για να υπάρξει έρευνα πρέπει να υπάρχουν σαφή στοιχεία. Η πρώτη μήνυση κατατέθηκε την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου», είπε η κ. Κουρτέση.

Γ. Σκιαδαρέσης: Η υπουργός Πολιτισμού θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί από χθες

«Επώνυμες ήταν και οι προηγούμενες καταγγελίες, έτσι δεν είναι; Η καταγγελία του Νίκου Σ. ήταν επώνυμη. Το όνομα μπορούσε να το ζητήσει η εισαγγελία από τη δημοσιογράφο», είπε από την πλευρά του ο ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

«Δεν έχει σημασία τι γνώριζα και τι δε γνώριζα εγώ. Σημασία έχει τι γνώριζαν αυτοί που έπρεπε να γνωρίζουν, όπως το υπουργείο. Ο κ. Παρτσαλάκης μπορεί να γνώριζε παραπάνω. Εγώ είχα ακούσει πολλές φήμες, δεν είχαν κανένα στοιχείο, δε θα μπορούσα να κάνω κάτι. Το θέμα είναι ότι 15 ημέρες τώρα, που γνώριζε το υπουργείο και όλοι μας όλες τις φήμες, αδρανούσε. Είναι προσβολή να λέει ότι εξαπατήθηκε με υποκριτική τέχνη η υπουργός Πολιτισμού. Το υπουργείο 15 ημέρες τώρα δεν είχε καμία αντίδραση που μας αντιπροσωπεύει. Το λιγότερο που θέλουμε είναι μια συγνώμη και μια παραίτηση», συνέχισε ο ίδιος.

«Πίσω από την υπόθεση Λιγνάδη φοβάμαι ότι κρύβονται πολλά. Έχουμε ακούσει για ΜΚΟ, για ασυνόδευτα προσφυγόπουλα που έχουν πάρει μέρος σε αυτή την ιστορία, και εκεί είναι η ανησυχία μου. Εμένα με ενδιαφέρει ποιοι είναι οι προμηθευτές. Ακούσαμε μεγάλα ονόματα και εκεί είναι το θέμα. Τα προσφυγόπουλα δεν πρόκειται να καταφύγουν σε κανένα δικηγόρο», τόνισε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

«Η υπουργός Πολιτισμού θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί από εχτές. Δεν νοείται πνευματικός άνθρωπος, υπουργός Πολιτισμού, να είπε αυτά που είπε. Όφειλε να ξέρει. Πώς όρισε έναν άνθρωπο γενικό διευθυντή στο Εθνικό Θέατρο και δεν ρώτησε, δεν έμαθε τίποτα; Δε υπάρχουν αυτά», τόνισε κλείνοντας ο γνωστός ηθοποιός.

Follow Koolnews.gr στο Google News
Share This Article
Facebook Copy Link Print
ByΣτεφανία Καρρά
Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο stefania@koolnews.gr
Weather
19°C
Athens
broken clouds
20° _ 17°
63%
6 km/h
Κυ
19 °C
Δε
20 °C
Τρ
22 °C
Τε
23 °C
Πε
16 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9KLike
3MFollow
304.9KPin
844.9MFollow

Popular Posts

Σάλος στο TikTok: Η Τζούλια Αλεξανδράτου βρήκε το «άλλο της μισό» στην Έφη Παπαμιχάλη και οι φήμες οργιάζουν. Την ψήνει για ταινία;

Kool Team
3 Min Read

Πολεμικό θρίλερ πάνω από το Ιράν: Η επικήρυξη του αγνοούμενου Αμερικανού πιλότου και ο «αγώνας δρόμου» για τον εντοπισμό του

Kool Team
3 Min Read

Μιχάλης Δημητρακόπουλος για Ιωάννα Τούνη: «Της είπα να μην το κάνει» – Το παρασκήνιο της σύλληψης και η οργή του δικηγόρου

Kool Team
3 Min Read

Άγγελος Μπράτης για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Αποκλείεται να ακυρώθηκε ο γάμος – Παντρεύεται για δεύτερη φορά τον ίδιο άνθρωπο»

Kool Team
2 Min Read

You Might Also Like

MedianewsShowbiz

Η Παμελα Αντερσον ασπρομαυρη KAYTH ΥΓΡΗ και…ΟΛOΓYMNH γιατι και στα 53 της είναι TOYMΠANO. Εμπαινες;

0 Min Read

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: ΑΘωο το ΜΟΝΤΕΛΟ με την Κοκαινη στο ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ

3 Min Read
ζαχαριας τροχαίο ferrari
MedianewsShowbiz

Βακάκης Ζαχαριάς. Κοινή κατάρα αλλά με πολλά άλογα γκάζια και Km/h

1 Min Read
Showbiz

Τομ Κρουζ και Άνα ντε Άρμας: Είναι ζευγάρι ή απλά φίλοι; Οι φήμες για τη σχέση τους φουντώνουν

3 Min Read
Showbiz

Κώστας Φραγκολιάς: Δεν βλέπω πολύ ζεστό να ερωτευτώ ξανά – Επιδιώκω τη μοναχικότητά μου

2 Min Read
lifenewsShowbizΓυναίκα

Ελένη Μενεγάκη: Άφησε τους άφησε Άφωνους Όλους με την Αποκάλυψη της (video)

1 Min Read
Showbiz

Παντρεύεται ο Αλέξανδρος Παρθένης – Την άλλη εβδομάδα ο γάμος

2 Min Read
Showbiz

Ιωάννα Μαλέσκου: Η ημέρα που έσβησε τη Σάρον Στόουν – Σταύρωσε τα πόδια και έγινε του βασικού ενστίκτου. Viral video

2 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
tvfreaks tvfreaks

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2026 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
  • .
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?