in

Hailey Bieber: Το μοντέλο πρωταγωνιστεί στην καμπάνια με θέμα «Basic Instincts», της Miu Miu

Η νέα καμπάνια, με πρωταγωνιστές τους Ever Anderson, Hailey Bieber, Mame Bineta Sane, Alix Bouthors, Emma Corrin και Lee You-mi εστιάζει στην επαναστατική ψυχή της Miu Miu.

Η σειρά “Basic Insticts” αποτελείται από πορτρέτα και βίντεο που έγιναν με μια πραγματική και νατουραλιστική προσέγγιση. Ένας αντικατοπτρισμός της προσωπικότητας και θηλυκότητας.

Διαφήμιση

Ενδύματα για casual wear, όπως πουλόβερ, σακάκια, προσαρμοσμένα κοστούμια και άλλα είναι κοντύτερα και ακατέργαστα κομμένα, για να αντιπροσωπεύουν την επαναστατική ψυχή του Miu Miu. Το φωτογραφικό στυλ τραβά την προσοχή στα ρούχα, με τα νέα κορίτσια της Miu Miu να προέρχονται από τον κόσμο της pop, τον κινηματογράφο και τις πασαρέλες.

Οι πρωταγωνιστές της νέας καμπάνιας της Miu Miu είναι νεαρές ηθοποιοί, που φωτογραφίζονται με τον πλήρη αυθορμητισμό και την φυσικότητα τους. Στο καστ, βρίσκουμε την ηθοποιό Έβερ Άντερσον, τη Hailey Bieber, τη σταρ των Atlantics Mame Bineta Sane, το μοντέλο Alix Bouthors, την ηθοποιό του “The Crown” Emma Corrin και την πρωταγωνίστρια του Squid Game, Lee You-mi.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Βίκυ Καγιά: Το δράμα με τον Dancing with the Stars συνεχίζεται. Μαρτύριο γιά όλους

Khloe Kardashian: Ποζάρει με κολλητό φόρεμα και αναστατώνει το Instagram. Φωτογραφία