in

Rita Ora – Taika Waititi: Στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου παρευρέθηκε το ερωτευμένο ζευγάρι και μαγνήτισε τα βλέμματα

Δείτε φωτογραφίες

Στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου παρευρέθηκαν η Rita Ora και ο σύντροφός της, Taika Waititi. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Page Six, την Τετάρτη 23/2 παρακολούθησαν, καθισμένοι στην πρώτη σειρά, την πασαρέλα της φθινοπωρινής κολεξιόν 2022 του ιταλικού οίκου Fendi.

Το ζευγάρι φορούσε ασορτί, κομψά κοστούμια, σε λευκό χρώμα. Τόσο η 31χρονη τραγουδίστρια, αλβανικής καταγωγής, όσο και ο 46χρονος σκηνοθέτης ολοκλήρωσαν το outfit τους με εντυπωσιακά δαχτυλίδια και τράβηξαν την προσοχή των παρευρισκόμενων.

Διαφήμιση

Kατά την άφιξή τους στο λαμπερό σόου, φορούσαν μαύρα γυαλιά ηλίου, κρατιόντουσαν χέρι χέρι και τα πρόσωπά τους έλαμπαν από ευτυχία.

Πόζαραν αγκαλιασμένοι, χωρίς να κρύβουν τον έρωτά τους.

Αυτή είναι η δεύτερη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού στο κόκκινο χαλί, έχοντας κάνει την πρώτη  τον Αύγουστο του 2021.

Οι φήμες που ήθελαν την Rita Ora και τον Τaika Waititi να διατηρούν δεσμό ξεκίνησαν τον Απρίλιο του 2021, ενώ έναν μήνα μετά, τον Μάιο του 2021, φωτογραφήθηκαν μαζί στην Αυστραλία.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο γοητευτικός σκηνοθέτης ήταν παντρεμένος με την 46χρονη σήμερα παραγωγό ταινιών Chelsea Winstanley από το 2011 έως το 2018.

H πρώην σύζυγος του Τaika Waititi, Chelsea Winstanley

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Gigi Hadid: Τα λαχούρια είναι το must have της φετινής σεζόν

Άννα Αμανατίδου: Το μοντέλο του GNTM είναι ερωτευμένο και το δείχνει!