in

Nina Agdal: Με αστεράκια στο στήθος και σκισμένο τζιν σορτς διέλυσε το instagram. Φωτογραφία

Τη Νίνα Άγκνταλ τη μάθαμε μέσα από το sport illustrated και από τότε την παρακολουθούμε στενά. Για την άνοδο της στη σόουμπιζ βοήθησε σαφέστατα και η σύντομη σχέση που είχε πριν κάποια χρόνια με τον Leonardo DiCaprio.

Η 30χρονη Δανέζα αποδείχτηκε τελικά από τις πιο έξυπνες του χώρου, αφού και περιουσία έκανε και από τα πιο περιζήτητα μοντέλα για μαγιό παραμένει.

Διαφήμιση

Είναι περήφανη για το σώμα της, έχει δαπανήσει αρκετή προσπάθεια και κόπο φυσικά για να το συντηρεί και θέλει να το δείχνει!

Μάλιστα κατά το πρόσφατο παρελθόν η Nina Agdal έχει τολμήσει και έχει ανεβάσει κανονικές γυμνές φωτογραφίες στο Instagram τις οποίες το αγαπημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης κατεβάζει!

Όταν ξεκίνησε το Instagram να γιγαντώνεται, απαγόρευε δια ροπάλου το γυμνό, και ακόμα το κάνει, αλλά τότε έκλεινε λογαριασμούς και ένας από αυτούς ήταν της Νίνα Άγκνταλ.

Η Καλλονή έχει καταλάβει ότι ο λογαριασμός της στο instagram είναι σημαντικός, για εμάς να δεις και πλέον τον προφυλάσσει.

Συνεχίζει να ανεβάζει τις γυμνές φωτογραφίες που θέλει απλά εκεί και σε αυτά που δεν πρέπει να δείξει βάζει αστεράκια!

Και εσύ αν δεις τις τις φωτογραφίες της, αστεράκια  θα δεις!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Μαντώ Γαστεράτου: «Αγκαλιάζει» τις αλλαγές στο σώμα της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης – Τι της είπε υπάλληλος γαλακτοπωλείου για τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

αντικουνουπικο ελαιολαδο

Φτιάξε αντικουνουπικό με ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ: Τιπ για να μη κυκλοφορεί ουτε μύγα ουτε κουνούπι στο σπίτι