in

Σάρλοτ ΜακΚίνι: Κατεβάζει τη φούστα και βγάζει selfie φωτογραφία στον καθρέφτη

Είχε αρκετό καιρό να κάνει φωτογράφιση που να εστιάζει στο στοιχείο που την έκανε γνωστή και την έβαλε ψηλά στην εκτίμηση των ανδρών.
Το ξεκίνημα της είχε ένα ντεμαράζ φωτογραφήσεων με το στήθος της σε πρώτο πλάνο. Μετά ακολούθησε ένα διάστημα απεξάρτησης, με τη Charlotte McKinney να προωθεί τα υπόλοιπα χαρίσματα, που είχαν αγνοηθεί.

Κι επειδή όλο το χειμώνα είχε αφήσει πολύ κόσμο στο παράπονο και στην απορία, τελευταία έχει αρχίσει να κάνει ένα comeback, όπως ακριβώς πρέπει.
Σταδιακό και με γεωμετρική πρόοδο.

Μετά τη μεξικάνικη έκδοση του GQ η Charlotte McKinney έκανε το double με τη φωτογράφιση της σε ένα νέο αντρικό περιοδικό το AsIf Magazine και επαναφέρει στο κάδρο το δυνατότερο της όπλο.

Διαφήμιση

Οι προηγούμενες φωτογραφίσεις εστίαζαν σε πόδια και οπίσθια, τα οποία προφανώς και δεν είναι αμελητέα, αλλά όταν υπάρχει αυτό το στήθος όλα τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

Και η Charlotte το δείχνει με τον τρόπο που θα έπρεπε να συμβαίνει στο 80% των περιπτώσεων στην ψηφιακή εποχή. Καλυμμένα, με ένα μπούστο που δεν αφήνει πολλά περιθώρια και ένα κόνσεπτ που θυμίζει μελαγχολικό call girl ή κούκλα σε βιτρίνα.

Στο Instagram όμως η Σάρλοτ ΜακΚίνι σελφάρει στον καθρέφτη και κατεβάζει τη φούστα

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Jojo Babie: Η Κιμ Καρντάσιαν της ανατολής – Στήθος και οπίσθια στον υπερθετικό βαθμό

Χάιντι Κλουμ: Πήγε για μπάνιο και πέταξε το μαγιό – Τα υπόλοιπα στο πλούσιο φωτορεπορταζ