in

GNTM: Η Ίριδα Παπουτσή πήγε σε πάρτυ ΜΟΝΟ με το μαγιό της και ΤΑΚΟΥΝΙΑ. Σάλεψαν ΟΛΟΙ

Την Ίριδα Παπουτσή τη γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο Next Top Model Ελλάδας. Λίγο πριν τη γνωρίσουμε εμείς τη συνάντησε η Βίκυ Καγιά και ο Άγγελος Μπράτης να πίνει ποτό σε ένα μπαρ και εντυπωσιάστηκαν από το παρουσιαστικό και την κίνησή της.

Της μίλησαν και την έπεισαν να πάρει μέρος στο GNTM. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μοντέλων τους άκουσε, χρειάστηκε βέβαια να πάει δύο φορές και τη δεύτερη τα κατάφερε καλά. Πέρασε από τις οντισιόν, και στο bootcamp έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση με πουέντ κάτι που την έστειλε κατευθείαν στην επόμενη φάση και το σπίτι του Next Top Model Ελλάδας

Διαφήμιση

Από τότε η καλλονή κέρδισε αρκετή αναγνωρισιμότητα απέκτησε φίλους στο Instagram και έκανε και σημαντικές γνωριμίες που την βοήθησαν στη δουλειά της.

Όχι η Ίριδα Ππαπουτσή δεν είναι μοντέλο. Είναι χορογράφος και χορεύτρια και έχει κάνει συμμετοχές σε αρκετά video clips για νέους κυρίως καλλιτέχνες που αγαπά πολύ η νεολαία.

Παράλληλα η νεαρή χορεύτρια εργάζεται και ως influencer αφού αρκετές εταιρείες την προτιμούν για να προβάλλουν τα προϊόντα τους στο λογαριασμό της στο instagram.

Η αλήθεια είναι ότι είναι από τις λίγες influencer που έχει και κανονική εργασία και παθιάζεται μάλιστα με αυτήν αφού η Ίριδα λατρεύει να χορεύει!

Με καθυστέρηση μία εβδομάδα δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από ένα πάρτυ που πήγε τις απόκριες στο οποίο όπως μπορείτε να δείτε με αυτά που φόρεσε έκανε το ΕΚΑΒ υπερωρίες

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Βίκυ Καγιά: Το απόλυτο nude σύνολο φόρεσε η Shopping Star της καρδιάς μας

Τόνια Σωτηροπούλου: Το απόλυτο total black σύνολο για κάθε ώρα της ημέρας