in

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα παντελόνια καμπάνα επέστρεψαν δυναμικά στη μόδα

Είναι γνωστό ότι όπως ο τροχός, έτσι και η μόδα πάντοτε γυρίζει. Αυτό ισχύει για σχέδια, χρώματα και κοψίματα σε ρούχα και παπούτσια. Ένα μεγάλο trend του ‘70, του 2000 και του 2017 κάνει δυναμική επιστροφή φέτος στα τζιν παντελόνια. Αναρωτιέστε ποιο είναι αυτό; Δεν είναι άλλο από την καμπάνα!

Η κύρια τάση της σεζόν είναι η χαλαρή και η φαρδιά φόρμα στα παντελόνια. Γι’ αυτό το λόγο τα παντελόνια με καμπάνα είναι παντού στη μόδα. Μάλιστα, αυτό ισχύει για όλων των ειδών τα παντελόνια και όχι μόνο τζιν, κάνοντάς τα μια σημαντική επένδυση στην ντουλάπα σου.

Διαφήμιση

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τα προτίμησε και έκανε μια εκπληκτική εμφάνιση στην πόλη του Μεξικό. Συνδύασε ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι με μεγάλο άνοιγμα καμπάνα με μια μπλε εμπριμέ μπλούζα. Από μέσα φόρεσε ένα ροζ τοπ, ενώ από κάτω μπλε ψηλοτάκουνα πέδιλα. Έπειτα, από αξεσουάρ, διάλεξε ένα μικρό μπλε τσαντάκι και μεγάλα χρυσά σκουλαρίκια, σε σχήμα λουλουδιού.

Το τζιν παντελόνι με καμπάνα προσαρμόζεται εύκολα και ταιριάζει σε όλα τα μεγέθη, καθώς “κρύβει” και κολακεύει. Τη δεκαετία ‘70s, το ρετρό τζιν παντελόνι με καμπάνα ήταν ψηλόμεσο, όπως αυτό της Παπαγεωργίου, και συνδυαζόταν σχεδόν πάντα με δερμάτινη ζώνη. Φέτος όμως, τα τζιν φέρουν ιδιαίτερα σκισίματα, δυσχρωμίες και διχρωμίες, σχέδια και στάμπες, καθώς και ξεφτισμένα μπατζάκια.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Μάρα Δαρμουσλή: Ποζάρει με τον δυόμισι μηνών γιο της και στέλνει το δικό της μήνυμα για την ειρήνη και τη δικαιοσύνη

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Όταν έκανε πασαρέλα και γύρισε κεφάλια με το μίνι φόρεμά της – Δείτε βίντεο