in

Ρόζι Χάντινγκτον: Η γυμvή φωτογραφία – Ποζάρει άγρια, σκανδαλίζει το Τζέισον Στέιθαμ και μας στελνει για υπογλώσσια

Εδώ και αρκετά χρόνια η Ρόζι Χάντινγκτον κυκλοφορεί στο πλάι του Τζέισον Στέιθαμ και κάνει τον πολλά βαρύ Τζέισον να ανανεώνεται διαρκώς και να μην κουράζεται.

Φαίνεται μάλιστα πως μετά από τόσα χρόνια έχει μάθει από τον σύντροφο της η Ρόζι να κοιτάζει με τον ίδιο αφοπλιστικό τρόπο.

Διαφήμιση

Απαράμιλλη η αγριάδα και το badassιλίκι του Στέιθαμ, αλλά εκ του αποτελέσματος στη νέα φωτογράφηση της Ρόζι, της το μετέδωσε και πλέον το εφαρμόζει αβέρτα.

Η Ρόζι είναι από τις μούσες του περιοδικού Lui και σχεδόν κάθε τρίμηνο με τετράμηνο φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο ή τις μέσα σελίδες.

Σε ένα αγαπημένο μας κόνσεπτ την βλέπουμε με ένα διάφανο αδιάβροχο και ένα τσιγάρο στο στόμα να προκαλεί την υποταγή μας.

Μέσα από το αδιάβροχο δεν φοράει απολύτως τίποτα γιατί δεν την τρομάζει καμία βροχή και καμία καταιγίδα. Σε άλλη λήψη την βλέπουμε χωρίς το αδιάβροχο με ένα χρυσό φίδι να στέκεται στο κορμί και τα υπονοούμενα είναι εμφανή. We rest our cases!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Σάρλοτ ΜακΚίνι: Παρέα με το μπoύστο της μοιράζουν υπογλώσσια από το εξώφυλλο του Venice Magazine

Ξανά γuμvή η Άιρλαντ Μπάλντουιν: Ξεπερνά τη μάνα Κιμ Μπέισινγκερ και τρελαίνει τον Άλεκ Μπάλντουιν