in

Ρούλα Ρέβη: 14 χρόνια ζευγάρι με τον Αποστόλη Τότσικα! Εξηγεί ποιο είναι το μυστικό μίας επιτυχημένης σχέσης-γάμου

Δες την «σοφή» ανάρτηση της φωτογράφου στο Instagram

Μία υπέροχη ανάρτηση πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης 5/5 η Ρούλα Ρέβη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτήν, αναφέρεται στις ερωτικές σχέσεις ή μάλλον στις σχέσεις ζωής μεταξύ ενός άνδρα και μίας γυναίκας, εξηγώντας ποιο είναι το μυστικό ώστε αυτές να πετύχουν και να αντέξουν στον χρόνο, παρά τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Όπως σημειώνει η δημοφιλής φωτογράφος, εκείνη και ο σύζυγός της, Αποστόλης Τότσικας, είναι ζευγάρι εδώ και 14 ολόκληρα χρόνια.

Δεν θα μπορούσε να μην συνοδέψει το συγκεκριμένο μακροσκελές, αφιερωμένο στις σχέσεις, κείμενό της με μία κοινή φωτογραφία εκείνης και του άλλου της μισού από το παρελθόν, την περίοδο που πρωτογνωρίστηκαν.

Διαφήμιση

«Lifetime project…. Έτσι θα το έλεγα .

Ξέρω εσείς θα μου πείτε. Ωραία τα μαλλιά σου καστανά και εγώ θα σας πω πως μερικά πράγματα έγιναν, γίνονται η θα γίνουν στην ώρα τους.

Θέλω σήμερα να πω πως μία ζωή 14 χρόνων ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα δεν γίνεται, δεν μπορεί να είναι πάντα ιδανική και θεσπέσια, όπως και πολλές φορές νομίζουμε πως ξέρουμε ποιος είναι το αφεντικό σε μια σχέση, αλλά είμαστε επί της ουσίας μακριά νυχτωμένοι. Είναι ωραίο ο αρχηγός να αλλάζει θέση να εναλλάσσεται ο ένας με τον άλλον, ακριβώς όπως και τα συναισθήματα που βιώνουμε κατά καιρούς.

Το λάθος, κατά την ταπεινή μου γνώμη, είναι η έλλειψη έντασης στα ζευγάρια τη στιγμή που πραγματικά πρέπει να βγει και να εξουδετερωθεί από έναν σύντομο καυγά, λίγα μούτρα, κρυφές σκέψεις κλπ κλπ, γιατί είναι πράγματι η ευκαιρία σου να πεις κατάμουτρα στον άλλον τι σε πειράζει.  Είμαι υποστηρικτής αυτής της θεωρίας και όχι της άλλης με την υπερβολική και υπερτιμημένη αξιοπρέπεια, που καμία φορά συσσωρεύει απογοήτευση και θυμό και δεν εκτονώνεται.

Να μιλάς στον άλλον με επιμονή, την ώρα που θες να πεις κάτι που μπορεί να σας σώσει. Όλες οι στρατηγικές αποτυγχάνουν και η μόνη που επικρατεί και λειτουργεί είναι να μιλάς και να λες το παράπονό σου. Αν δεις αλλαγή κάθε φορά μετά από αυτό, είσαι στο σωστό μέρος με τον σωστό άνθρωπο ! Η αγάπη δεν είναι “δουλειά”, είναι ΑΛΗΘΕΙΑ.

Καλημέρα κουκλάκια 😍🙏😘» γράφει η Ρούλα Ρέβη και εμείς θα συμφωνήσουμε μαζί της. Αν δεν πεις στον άλλον τι σε ενοχλεί, τι σε εκνευρίζει, τι σε στεναχωρεί, δεν πρόκειται η κατάσταση να αλλάξει. Μίλα και εκφράσου ελεύθερα για να μάθεις αν αυτός είναι τελικά ο άνθρωπός σου.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Κίμπερλι Γκάρνερ: Στο μπαλκόνι με κατεβασμένο σορτσάκι. Το Viral βίντεο που διέλυσε το Instagram

X Factor: Η ώρα του Chair Challenge έφτασε και για τον Στέλιο Ρόκκο – Ποιοι 4 θα επικρατήσουν από την ομάδα του