in

Φωτογαρφία: Ετοιμαστείτε να ιδρώσετε – Η Ριάνα ξεκίνησε τα μπάνια και το μαγιό μικραίνει


Το ενδιαφέρον μας για τη Ριάνα μένει πάντα αμείωτο. Αυτή η κοπέλα έχει πάντα τον τρόπο να μας κρατάει καρφωμένους πάνω της.

Μετά την φωτογράφηση της με ξανθιά περούκα και τις ημίγυμνες πόζες, μπορούμε πλέον να ετοιμαστούμε ψυχολογικά για το επόμενο 4-5μηνο που θα σφίξουν οι ζέστες.

Ο ήλιος στο βόρειο ημισφαίριο θα είναι στα καλύτερα του, τους επόμενους μήνες και η Ριάνα έχει συνηθίσει να βρέχει το κορμί της νωρίς.

Διαφήμιση

Επομένως αναμένεται και συμβαίνει κάθε χρόνο θα αμολήσει την πλούσια γκαρνταρόμπα με τα μαγιό της και κάθε μέρα θα φοράει κάτι μικρό ίσα ίσα να καλύπτεται.

Σήμερα σας έχουμε τα πρώτα μπάνια της Ριάνα όταν πριν λίγα χρόνια βρέθηκε στη Χαβάη για να χαλαρώσει και την είδαμε σε μια ξαπλώστρα πάνω να μοστράρει τα οπίσθια της στον ήλιο και οι φοίνικες να την καλύπτουν. Αν και είχε ούτως ή άλλως σκούρο χρώμα, φαίνεται πως έχει μαυρίσει κι άλλο. Το τατουάζ κάτω από το στήθος της είναι αυτό που θα κοιτάζεις για περισσότερη ώρα και θα ανυπομονείς για την επόμενη φορά.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Από τη Θεσσαλονίκη στο Harvard και στο Princeton: Οι δύο Έλληνες μαθητές που έγιναν δεκτοί στα κορυφαία πανεπιστήμια της Αμερικής

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Άλλη μία ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗ ολόγυμνη φωτογραφία και δε βαριόμαστε ποτέ