in

Ρίξε μαγειρική σόδα σε νερό κ πιες το. Αν γίνει αυτό μέσα σε 5 λεπτά ΑΥΤΟ σημαίνει ότι…

Η μαγειρική σόδα ή αλλιώς διττανθρακικό νάτριο είναι ένα από τα πιο ευέλικτα και ισχυρά φυσικά γιατροσόφια σε περιπτώσεις αμέτρητων προβλημάτων υγείας.

Αυτό το φθηνό, αλλά αποτελεσματικό συστατικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πρόληψη κρυολογημάτων, πονοκεφάλων, καρκίνου, δερματικών προβλημάτων και πολλά άλλα. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προϊόν για την υγιεινή του στόματος, ως αποσμητικό, κτλ.

Η μαγειρική σόδα χρησιμοποιείται συχνά για τη θεραπεία και πρόληψη πολυάριθμων θέματων υγείας, συμπεριλαμβανομένων της υψηλής οξύτητας, του πεπτικού έλκους, της διάρροιας, της φαρμακευτικής δηλητηρίασης, και της μεταβολικής οξέωσης.

Διαφήμιση

Επίσης, περιέχει νάτριο και προλαμβάνει λοιμώξεις της ουροδόχου κύστης, πέτρες στα νεφρά και υπερκαλιαιμία.
Έχει ισχυρές ιδιότητες, που υποστηρίζουν την υγεία του δέρματος.

Ένα απλό τεστ για χαμηλή οξύτητα του στομάχου

Για να βοηθήσει την πέψη, το στομάχι μας παράγει υδροχλωρικό οξύ, προκειμένου να διαλύσει τις πρωτεΐνες σε βασικά αμινοξέα, να διεγείρει τη λειτουργία του παγκρέατος και να καταστρέψει βλαβερά βακτήρια.

Ωστόσο, τα μειωμένα επίπεδα υδροχλωρικού οξέος μπορεί να οδηγήσει σε διάφορα πεπτικά προβλήματα, όπως δυσπεψία, φούσκωμα, καούρα, και δυσκοιλιότητα. Προκειμένου να εκτιμήσετε τα επίπεδα των οξέων στο στομάχι, μπορείτε να κάνετε το εξής απλό τεστ:

Ανακατέψτε 1/4 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα σε ένα ποτήρι κρύο νερό, και πιείτε το αμέσως μόλις ξυπνήσετε το πρωί, με άδειο στομάχι. Αν τα επίπεδα του υδροχλωρικού οξέος είναι επαρκή, θα πρέπει να ρευτείτε περίπου 2-3 ​​λεπτά αργότερα.

Ωστόσο, πιο ακριβείς εξετάσεις μπορούν να γίνουν από τον γιατρό σας.

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση
Μελίσα Φουμέρο

Μελίσα Φουμέρο: Με 12 ποντη γόβα στο συνεργείο σου αλλάζει τα λάδια

Δανάη Παππά: Αυτός είναι ο κρυφός προορισμός στην Εύβοια που κάνει μπάνιο η Θοδώρα του Σασμού