in

Rita Ora: Έτσι υποστήριξε την γυναικεία ενδυνάμωση στα βραβεία B.zero1 Aurora

H Rita Ora έκανε μια πολύ κομψή εμφάνιση στα βραβεία Bulgari BZero1 Aurora.

Ο κύριος στόχος της τελετής είναι η εκτίμηση της γυναικείας τεχνογνωσίας και της γυναικείας ενδυνάμωσης. Η τελετή ξεκίνησε το 2016, πρώτα στην Ιαπωνία και μετά στην Κίνα. Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιείται τώρα για πρώτη φορά στην Ευρώπη, τιμώντας τη γυναικεία τεχνογνωσία σε διάφορους τομείς.

Η 31χρονη τραγουδίστρια λοιπόν φρόντισε να είναι άψογα ντυμένη για την προτελευταία βραδιά της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου, δημιουργώντας θύελλα στην παγκόσμια πρωτεύουσα της μόδας και του design.

Διαφήμιση

Η τραγουδίστρια του «Hot Right Now», Rita Ora, δημιούργησε μια αριστοκρατική εμφάνιση, με μια κομψή φαρδιά ολόσωμη φόρμα Stephane Rolland, με σχέδιο χωρίς πλάτη και μακρυμάνικα γάντια.

Συνοδευόμενη από τον σύντροφό της Taika Waititi, η ξανθιά καλλονή πόζαρε με το εκλεπτυσμένο σύνολό της από πολλές οπτικές γωνίες, κάτι που επέτρεψε επίσης στο λείο χτένισμά της, έναν προσεγμένο κότσο, να φανεί στο προσκήνιο.

Το μακιγιάζ της Ρίτας τόνιζε τα ζυγωματικά της και η ουδέτερη απόχρωση του μακιγιάζ της συμπληρώθηκε από μια διακριτική απόχρωση κόκκινου κραγιόν και σκιά ματιών.

Εντυπωσιακή εμφάνιση στα ίδια βραβεία έκανε και η Sharon Stone.

Η 63χρονη ηθοποιός απέπνεε κομψότητα, με ένα στράπλες φόρεμα που τονίζει τη σιλουέτα της και ένα σμαραγδένιο κολιέ, το τέλειο αξεσουάρ για το στυλ του φορέματος.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Με το που μπήκε ο Μάρτιος, χάλασε το κινητό της – Δείτε βίντεο

Kourtney Kardashian: Ανεβάζει τους παλμούς μας με ένα σέξι καφέ μπικίνι