in

Ρίτα Όρα: Μπάνιο ΟΛΟΓYMNH σε περίεργο ροζ υγρό και τα σενάρια φούντωνουν για τα καλά!


Φωτιά έβαλε σήμερα το πρωί η Rita Ora στο instagram όταν δημοσίευσε δύο φωτογραφίες με τις οποίες κάνει μπάνιο σε ένα ροζ υγρό!

Τις φωτογραφίες τις συνόδευσε με μία δημοσίευση στην οποία αναφέρει: Ροζ μπάνιο, κρασί, μέλισσες και πράγματα και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς ήτανε αυτό το υγρό το οποίο δεν έχει καθόλου αφρό!

Διαφήμιση

Επίσης οι followers προβληματίστηκαν με το συνειρμό όλων αυτών που έγραψε η Ρίτα Όρα στην ανάρτηση αφού δεν υπάρχει τίποτα να συνδέσει αυτά τα πράγματα μεταξύ τους!

Σε μία προσπάθεια να αποκρυπτογραφήσουμε αυτό που πόσταρε η Βρετανοαλβανή τραγουδίστρια με τα 16 εκατομμύρια followers στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram παρατηρήσαμε ότι λίγο νωρίτερα είχε πάει παρέα με έναν μελισσοκόμου και μελέτησε τον τρόπο με τον οποίο βγαίνει το μέλι φορώντας την ειδική στολή προστασίας!

Λίγο μετά Δημοσίευσε μία νέα φωτογραφία στην οποία πίνει κρασί, οπότε από όλο αυτό καταλαβαίνουμε ότι είχε μία ευχάριστη εξόρμηση στη φύση, από όπου και εμπνεύστηκε με την ομορφιά της και τις απλές γεύσεις όπως είναι το μέλι και το κρασί!

Τώρα τι ακριβώς έβαλε μέσα στο μπάνιο δεν μπορούμε να καταλάβουμε αλλά κάποια φυτικό έλαιο εκτιμώ με βάση τη λεβάντα

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Πετρέλαιο θέρμανσης: Αυτή θα είναι η τιμή του φέτος – Πώς θα πάρεις το επίδομα πετρελαίου;

Πάτρα: Έστελνε μηνύματα σε 13χρονη και ζητούσε γuμvές φωτογραφίες. Στο ραντεβού όμως πήγαν δύο πυγμάχοι