in

Rip Instagram: Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ΜΕ ΤΑ ΚOPΔΟΝΙΑ κ το μαγιό το διέλυσε από την Κρήτη! Φωτογραφίες


Άλλοτε σε ασπρόμαυρο και άλλοτε σε χρωματιστές φωτογραφίες η Ντορέττα Παπαδημητρίου από την Κρήτη που κάνει διακοπές με τις φωτογραφίες της διέλυσε κυριολεκτικά το Instagram!

Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια, γεμίζει μπαταρίες κάνοντας διακοπές και περνώντας όμορφες οικογενειακές στιγμές με τα παιδιά της και φιλική παρέα και από τον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου δημοσίευσε τέσσερις φωτογραφίες με μαγιό που γκρέμισαν το Instagram!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου διαθέτει καλογυμνασμένο και αψεγάδιαστο σώμα που θα ζήλευαν και πολλές γυναίκες με τη μισή της ηλικία!

Διαφήμιση

Συχνά δημοσιεύει στο Instagram φωτογραφίες με μαγιό αλλά αυτή τη φορά ήταν φωτιά και λαύρα!

Mix and match έγραψε στη λεζάντα και φόρεσε το μαγιό της. Ένα εντυπωσιακό μπικίνι όπου το μόνο που δεν προσέξαμε και δεν μας απασχόλησε είναι αν ταιριάζει το πάνω με το κάτω!

Αντίθετα αυτό που σίγουρα ταιριάζει είναι το το μαγιό αυτό στο σώμα της Ντορέττας Παπαδημητρίου αφού τα κopδόνια οι γραμμές του βοηθούν ώστε να αναδειχθούν σε τέτοιο βαθμό ώστε μπορούν να μετρηθούν οι κοιλιακοί της! ένας δύο τρεις τέσσερις

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ανέκδοτο: Ένας παντρεμένος πάει στον γιατρό γιατί δεν ένοιωθε καλά …! Τρελό γέλιο

Ανέκδοτο: Το ζευγάρι και ο ΜΑΓΚΑΙΒΕΡ …! Τρελό γέλιο